Szentháromság vasárnapja

2016. május 20.

HIRDETÉSEK

- A Jó Isten iránt érzett kimondhatatlan hálával szívünkben szeretnénk megköszönni mindazok segítségét, akik hozzájárultak az elsőáldozások, a bérmálás és a pünkösdhétfői egyházközségi családi napunk előkészületeihez, szervezéséhez és lebonyolításához :-)

- Jövő vasárnap lesz csodaszép katolikus ünnepünk, Úrnapja. Várjuk a kislányok, különösen is az idei elsőáldozók segítségét virághintésre. Kis kosarakat is hozzanak magukkal! Szeretettel fogadunk virágszirmokat a kedves Testvérektől a jövő hét folyamán a hittanterembe. Május 28-án, szombaton délelőtt 9-től a plébániánk udvarának tavaszi takarításához hívjuk a lelkes jelentkezőket, délután pedig zöldgally-gyűjtéshez várjuk férfiak részvételét. Indulás a Haranglábtól 15 órakor. Aki tud, ágnyeső ollót és fűrészt hozzon magával. Május 29-én, vasárnap reggel 5 órai kezdettel férfiak, 6 órai kezdettel nők segítségét várjuk a sátorépítéshez és díszítéshez.

- Május 31-én, kedden lesz templomunk szentségimádási napja. A nap végén, 18:30-kor indulunk gyalogosan: immár hagyományos módon elzarándokolunk a kópházi Fekete Madonnához. Részletekről a hirdetőtáblán és honlapunkon olvashatnak.

- Június 11-én, szombaton kerül megrendezésre városunkban a Templomok éjszakája rendezvény-sorozat, melyhez plébániánk is csatlakozott mindkét templomunkkal.

- Templomunk Madonna képe alkotójának és adományozójának, a Munkácsy díjas Hertay Mária festő- és grafikus művésznek válogatott műveiből kiállítás nyílt a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ Munkácsy termében, június 5-ig, hétfő kivételével naponta 10-18 óráig. Szeretettel ajánljuk a kedves Testvéreknek a kiállítás megtekintését!

- A plébánia irodája e hét csütörtökén, május 26-án zárva tart. Megértésüket köszönjük!

- Augusztus 8-12-ig hittantábort szervezünk Kőszegre, felső tagozatos hittanosaink számára. További információ Telekes Zoltán táborszervezőnél lehet kapni a 70/274-5412 mobilszámon.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2020. július 31.
Évközi 18. vasárnap
A héten elsőpéntek (aug.7.) lesz. Az időseket és a betegeket a szokott időben látogatom. Az esti szentmise előtt, 17 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével, alatta szentgyónási lehetőség.
Bővebben
2020. július 31.
Templomunk liturgikus rendje
A Koronavírus-járvány miatt templomunkban elmaradt a tavaszi bérmálás. Az új időpont szeptember 6., vasárnap.
Bővebben
2020. július 31.
Evangélium
„Megnyitod kezedet, Istenem, és táplálsz minket.” (Zsolt 144)
Bővebben