Évközi 20. vasárnap

2012. augusztus 19.

- A hétvégi szentmisék perselyadományait a templomépítés szándékára különítjük el: Isten fizesse meg bőkezűségüket!

- Ma és holnap egyaránt, minden szentmise végén aranymisés áldásban részesülhetünk. Deés Ferenc atya, volt Dunakiliti plébános ünnepel velünk.
Adjunk hálát Istennek vele együtt 50 esztendő papi szolgálatáért!

- Augusztus 20-án hétfőn, Szent István királyunk ünnepnapján vasárnapi miserend van érvényben, tehát délelőtt 8.00, 9.30, 11.00 órakor, illetve délután
17 órakor a Nepomuki Szent János kápolnában lesz szentmise. Az új kenyér megáldására, illetve a kenyérszelésre minden szentmise után sort kerítünk.
Szent István királyunk, Magyarország fővédőszentjének ünnepe nem csak egyházi, hanem állami ünnep is. Jöjjünk el valamennyien, hozzuk el gyermekeinket, unokáinkat is!

- Szerdán, augusztus 22-én a Boldogságos, mennyben megkoronázott Szűzanyára, égi királynőnkre emlékezünk, csütörtökön Limai Szent Rózát,
pénteken pedig Szent Bertalan apostolt ünnepeljük.

- Jövő hétvégén hálát adunk a terménybetakarításért, két hét múlva pedig a Szentlelket hívjuk, az új tanév kezdetén!

- A nyár hátralévő napjaira jó pihenést, lelki erőgyűjtést kívánunk, különösen is imáinkba foglaljuk a Évközinév-és születésnapjukat ünneplőket és kedves, nálunk pihenő vendégeinket.

Vissza...

2024. március 22.
Virágvasárnap
A mai nappal megkezdődik a nagyhét, Urunk szenvedésének, halálának és dicsőséges feltámadásának ünneplése. Szeretettel hívom a kedves Híveket!
Bővebben
2024. március 22.
Templomunk liturgikus rendje
Vasárnaponként, 17 órakor imaórát tartunk a békéért. Kapcsolódjunk bele minél többen a közös imádságba, mert elengedhetetlen, hogy mielőbb béke legyen a népek és nemzetek között!
Bővebben
2024. március 22.
Olvasmány
„Istenem, Istenem, miért hagytál el engem?” (Zsolt 21)
Bővebben