Húsvét 6. vasárnapja

2016. április 29.

HIRDETÉSEK

- Ezen a vasárnapon mindenek előtt nagy szeretettel köszöntjük az édesanyákat, nagymamákat: Isten sokáig éltesse, áldja meg mindnyájukat!

- Imádkozzunk májusban különösen is plébániánk családjaiért, fiataljaiért: az elsőáldozás, a bérmálás és a házasságkötés előtt állókért!

- Ma, az elsővasárnapi Karitász gyűjtéssel gyermekeink nyári hittantáborát, illetve fiataljaink krakkói ifjúsági világtalálkozón való részvételét támogathatják. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg!

- A héten elsőpéntek, napközben látogatom a betegeket, időseket. Az esti szentmise előtt 1 órával gyónási lehetőség, valamint imaóra a Rózsafüzér Társulat vezetésével.

- Jövő vasárnap, illetve május 22-én 9 órakor lesznek az elsőáldozások templomunkban. Imádsággal támogassuk őket a felkészülésben, az Úr Jézussal való élő találkozás örömét kérjük számukra! Ezen a két vasárnapon elmaradnak a fél 10-es szentmisék. Az elsőáldozás előtti próba, illetve a gyerekek és szüleik gyóntatása május 7-én és 21-én, szombaton 9 órakor lesznek.

- Ferenc pápa kezdeményezésére az ukrajnai testvéreink megsegítésére szóló gyűjtést püspök úr rendelkezése alapján egyházmegyénkben jövő vasárnap, május 8-án tartjuk.

- Hirdetjük továbbá, hogy a bérmálás szentségét fiataljainknak Megyésfőpásztorunk május 14-én, szombaton 10 órakor szolgáltatja ki ünnepi szentmise keretében.

- Adónk 1+1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat (technikai száma: 0011), illetve Szent Margit Alapítványunkat (adószáma: 19112941-1-08) támogathatják. Önnek csak egyetlen nyilatkozat, nekünk új templomunk további szépítésének öröme! :-)

- Hálás szívvel köszönjük meg mindazok segítségét, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják új templomunkat!

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2020. július 31.
Évközi 18. vasárnap
A héten elsőpéntek (aug.7.) lesz. Az időseket és a betegeket a szokott időben látogatom. Az esti szentmise előtt, 17 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével, alatta szentgyónási lehetőség.
Bővebben
2020. július 31.
Templomunk liturgikus rendje
A Koronavírus-járvány miatt templomunkban elmaradt a tavaszi bérmálás. Az új időpont szeptember 6., vasárnap.
Bővebben
2020. július 31.
Evangélium
„Megnyitod kezedet, Istenem, és táplálsz minket.” (Zsolt 144)
Bővebben