Nagyböjt 5. vasárnapja

2016. március 11.

HIRDETÉSEK

- Ma van Szentatyánk megválasztásának 3. évfordulója. Isten sokáig éltesse!

- Március 21-én, nagyhétfőn lelki napot tartunk templomunkban. 16 órától gyónási lehetőség Mészáros Domonkos és Kovács Pál atyával, este 6 órakor pedig szentmise szentbeszéddel, melyet Kovács Pál újkéri plébános mutat be. Szeretettel várunk mindenkit :-)

- Hálásan köszönjük a Házas kör, a Család csoport keresztúti imában való közreműködését! A következő pénteken, 18-án 19 órától kezdődik közös városi keresztút-járásunk a Szent István templom parkjában. Ezen a napon nálunk csak reggel 7 órakor lesz szentmise!

- Március 16-án, szerdán a soproni templomok sorában a mi plébániánk következik a szentségimádásban. A program a hirdetőtáblán olvasható, az egyes szentórákra szeretettel várjuk a jelentkezőket!

- Csütörtökön az esti szentmisére és az azt követő tanácsadó testületi gyűlésre szeretettel hívjuk a tagokat, mindenki megjelenésére feltétlen számítunk!

- Aki szeretné, hogy idős vagy beteg hozzátartozója odahaza részesülhessen a húsvéti gyóntatásban és áldoztatásban, kérjük, jelezze a sekrestyében kitett íven.

- Az irgalmasság szentévében különösen is köszönjük a kedves Testvérek segítségét, hogy ilyen nagylelkűek voltak a tartós élelmiszergyűjtésben!

- Ma a szentföldi templomok és kegyhelyek javára, jövő hétvégén, virágvasárnap pedig Püspök Atya engedélyével a templomépítés folytatására gyűjtünk. Isten fizesse meg adományaikat!

- Adónk 1+1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat (technikai száma: 0011), illetve Szent Margit Alapítványunkat (adószáma: 19112941-1-08) támogathatják. Önnek csak egyetlen nyilatkozat, nekünk az új templom fenntartásának öröme :-)

- A plébánia irodája március 14-én, hétfőn zárva tart. Szerdától szokott rend szerint várjuk a kedves Testvéreket!

A Nagyböjtre minden Testvérünknek Isten bőséges áldását és a lelki fejlődés kegyelmét kívánjuk!

 


Vissza...

2020. július 31.
Évközi 18. vasárnap
A héten elsőpéntek (aug.7.) lesz. Az időseket és a betegeket a szokott időben látogatom. Az esti szentmise előtt, 17 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével, alatta szentgyónási lehetőség.
Bővebben
2020. július 31.
Templomunk liturgikus rendje
A Koronavírus-járvány miatt templomunkban elmaradt a tavaszi bérmálás. Az új időpont szeptember 6., vasárnap.
Bővebben
2020. július 31.
Evangélium
„Megnyitod kezedet, Istenem, és táplálsz minket.” (Zsolt 144)
Bővebben