Nagyböjt 2. vasárnapja

2016. február 19.

HIRDETÉSEK

- Nagyböjt péntekein 17.15-kor plébániánk közösségeinek vezetésével keresztutat járunk. Megköszönjük a Biblia kör és az Imaapostol csoport közreműködését, s egyben felkérjük a Rózsafüzér Társulatot és az Engesztelő imacsoportot a következő péntekre február 26-ra. Szeretettel buzdítjuk Testvéreinket különösen a fiatalokat, gyermekeket erre a sajátosan nagyböjti ájtatosságon való részvételre!

- Jegyesoktatás elindult plébániánkon, a következő alkalom pénteken este 8 órakor lesz. Még lehet csatlakozni a csoporthoz :-) Imádkozzunk a jegyesekért!

- Adónk 1+1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat (technikai száma: 0011), illetve Szent Margit Alapítványunkat (adószáma: 19112941-1-08) támogathatják. A felajánlás teljesen ingyenes, semmilyen plusz költséggel nem jár! A szóban forgó 1+1% akkor sem marad az adózó birtokában, ha nem ajánlja fel senkinek, ebben az esetben ugyanis az államkasszát gyarapítja. Ha támogat minket, az óriási segítség nekünk. Önnek csak egyetlen nyilatkozat, nekünk az új templom fenntartásának öröme :-)

- A soproni KÉSZ szeretettel hív február 26-án 19 órakor kezdődő, Az Eucharisztia misztériuma az Ó- és Újszövetség Húsvétjának fényében című előadásra a Szent György Plébániára.

- Ma a „templomépítő” vasárnapon, templomunk külső-belső munkálataira gyűjtünk. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg! Jövő héten pedig a katolikus iskolák és óvodák javára fogadjuk az adományaikat.

- Hálás szívvel köszönjük meg mindazok segítségét, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják új templomunk fenntartását!

A Nagyböjtre minden Testvérünknek Isten bőséges áldását és a lelki fejlődés kegyelmét kívánjuk!


Vissza...

2019. március 15.
Nagyböjt 2. vasárnapja
Városunkban március 17-24-ig szentségimádás lesz templomainkban. Program a hirdetőtáblán és honlapunkon is megtekinthető. Templomunk szentségimádási napja: március 20., szerda.
Bővebben
2019. március 15.
Templomunk liturgikus rendje
Április 1-3-ig (hétfő-kedd-szerda) városi nagyböjti lelkigyakorlat lesz templom- unkban Dr. Lukácsi Zoltán székesegy- házi kanonok, teológiai tanár, Győr-szigeti plébános vezetésével.
Bővebben
2019. március 15.
Evangélium
„Az Úr az én világosságom, és ő az én üdvösségem.” (Zsolt 26)
Bővebben