Nagyböjt 2. vasárnapja

2016. február 19.

HIRDETÉSEK

- Nagyböjt péntekein 17.15-kor plébániánk közösségeinek vezetésével keresztutat járunk. Megköszönjük a Biblia kör és az Imaapostol csoport közreműködését, s egyben felkérjük a Rózsafüzér Társulatot és az Engesztelő imacsoportot a következő péntekre február 26-ra. Szeretettel buzdítjuk Testvéreinket különösen a fiatalokat, gyermekeket erre a sajátosan nagyböjti ájtatosságon való részvételre!

- Jegyesoktatás elindult plébániánkon, a következő alkalom pénteken este 8 órakor lesz. Még lehet csatlakozni a csoporthoz :-) Imádkozzunk a jegyesekért!

- Adónk 1+1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat (technikai száma: 0011), illetve Szent Margit Alapítványunkat (adószáma: 19112941-1-08) támogathatják. A felajánlás teljesen ingyenes, semmilyen plusz költséggel nem jár! A szóban forgó 1+1% akkor sem marad az adózó birtokában, ha nem ajánlja fel senkinek, ebben az esetben ugyanis az államkasszát gyarapítja. Ha támogat minket, az óriási segítség nekünk. Önnek csak egyetlen nyilatkozat, nekünk az új templom fenntartásának öröme :-)

- A soproni KÉSZ szeretettel hív február 26-án 19 órakor kezdődő, Az Eucharisztia misztériuma az Ó- és Újszövetség Húsvétjának fényében című előadásra a Szent György Plébániára.

- Ma a „templomépítő” vasárnapon, templomunk külső-belső munkálataira gyűjtünk. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg! Jövő héten pedig a katolikus iskolák és óvodák javára fogadjuk az adományaikat.

- Hálás szívvel köszönjük meg mindazok segítségét, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják új templomunk fenntartását!

A Nagyböjtre minden Testvérünknek Isten bőséges áldását és a lelki fejlődés kegyelmét kívánjuk!


Vissza...

2019. július 19.
Évközi 16. vasárnap
Szeptember 7-én 10 órakor jubiláló házaspárok szentmiséje lesz a győri Székesegyházban. Jelentkezni és adatokat megadni a plébánia irodájában lehet hivatali időben július 29-ig.
Bővebben
2019. július 19.
Templomunk liturgikus rendje
Pénteken (július 26.) az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyugvó testvéreinkért ajánljuk fel.
Bővebben
2019. július 19.
Evangélium
„Uram, ki lakhat a te hajlékodban?”(Zsolt 14)
Bővebben