Nagyböjt 1. vasárnapja

2016. február 12.

HIRDETÉSEK

- Örömmel hirdetjük, hogy Püspök Atya engedélyével az előző évekhez hasonlóan 2016-ban is havonta egy vasárnap perselyadományait a templomépítés utómunkálataihoz külön gyűjtésként hirdethetünk meg. Így folytatódnak tovább minden hó 3. hétvégéjén a „templomépítő” vasárnapok, melyekre igyekszünk „vendégatyákat” is hívni. Már a jövő hétvégén is erre a célra, templomunk külső-belső munkálataira gyűjtünk. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg!

- Nagyböjt péntekein 17.15-kor plébániánk közösségeinek vezetésével keresztutat járunk. Felkérjük a Biblia kört és az Imaapostol csoportot a következő péntekre február 19-re. Szeretettel buzdítjuk Testvéreinket különösen a fiatalokat, gyermekeket erre a sajátosan nagyböjti ájtatosságon való részvételre!

- Ma a Házasság hete zárónapja, mottója: A szeretet: szenvedély és döntés. Az országos rendezvénysorozat célja az volt, hogy felhívja a figyelmet a házasság, a család értékeire és fontosságára. Imádkozzunk mi is a családokért és a jegyesekért!

- Jegyesoktatást indítunk csütörtökön este 8 órakor. Még várjuk a jelentkezőket :-)

- Adónk 1+1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat (technikai száma: 0011), illetve Szent Margit Alapítványunkat (adószáma: 19112941-1-08) támogathatják. Önnek csak egyetlen nyilatkozat, nekünk az új templom fenntartásának öröme! :-)

- A 2016. évre szentmise szándékot még lehet kérni, illetve újság előfizetéseket is rendezni.

A Nagyböjtre minden Testvérünknek Isten bőséges áldását és a lelki fejlődés kegyelmét kívánjuk!

 


Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben