Nagyböjt 1. vasárnapja

2016. február 12.

HIRDETÉSEK

- Örömmel hirdetjük, hogy Püspök Atya engedélyével az előző évekhez hasonlóan 2016-ban is havonta egy vasárnap perselyadományait a templomépítés utómunkálataihoz külön gyűjtésként hirdethetünk meg. Így folytatódnak tovább minden hó 3. hétvégéjén a „templomépítő” vasárnapok, melyekre igyekszünk „vendégatyákat” is hívni. Már a jövő hétvégén is erre a célra, templomunk külső-belső munkálataira gyűjtünk. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg!

- Nagyböjt péntekein 17.15-kor plébániánk közösségeinek vezetésével keresztutat járunk. Felkérjük a Biblia kört és az Imaapostol csoportot a következő péntekre február 19-re. Szeretettel buzdítjuk Testvéreinket különösen a fiatalokat, gyermekeket erre a sajátosan nagyböjti ájtatosságon való részvételre!

- Ma a Házasság hete zárónapja, mottója: A szeretet: szenvedély és döntés. Az országos rendezvénysorozat célja az volt, hogy felhívja a figyelmet a házasság, a család értékeire és fontosságára. Imádkozzunk mi is a családokért és a jegyesekért!

- Jegyesoktatást indítunk csütörtökön este 8 órakor. Még várjuk a jelentkezőket :-)

- Adónk 1+1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat (technikai száma: 0011), illetve Szent Margit Alapítványunkat (adószáma: 19112941-1-08) támogathatják. Önnek csak egyetlen nyilatkozat, nekünk az új templom fenntartásának öröme! :-)

- A 2016. évre szentmise szándékot még lehet kérni, illetve újság előfizetéseket is rendezni.

A Nagyböjtre minden Testvérünknek Isten bőséges áldását és a lelki fejlődés kegyelmét kívánjuk!

 


Vissza...

2020. május 29.
Pünkösdvasárnap
Plébániánk irodája június 3-tól ismét nyitva tart a szokott rend szerint. Pénteken (június 5.) zárva tartunk.
Bővebben
2020. május 29.
Templomunk liturgikus rendje
Pünkösdhétfőn a szentmise 7:00 órakor kezdődik.
Bővebben
2020. május 29.
Evangélium
„Áraszd ránk Lelkedet, Istenünk: újítsd meg a föld színét.” (Zsolt 103)
Bővebben