Nagyböjt 1. vasárnapja

2016. február 12.

HIRDETÉSEK

- Örömmel hirdetjük, hogy Püspök Atya engedélyével az előző évekhez hasonlóan 2016-ban is havonta egy vasárnap perselyadományait a templomépítés utómunkálataihoz külön gyűjtésként hirdethetünk meg. Így folytatódnak tovább minden hó 3. hétvégéjén a „templomépítő” vasárnapok, melyekre igyekszünk „vendégatyákat” is hívni. Már a jövő hétvégén is erre a célra, templomunk külső-belső munkálataira gyűjtünk. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg!

- Nagyböjt péntekein 17.15-kor plébániánk közösségeinek vezetésével keresztutat járunk. Felkérjük a Biblia kört és az Imaapostol csoportot a következő péntekre február 19-re. Szeretettel buzdítjuk Testvéreinket különösen a fiatalokat, gyermekeket erre a sajátosan nagyböjti ájtatosságon való részvételre!

- Ma a Házasság hete zárónapja, mottója: A szeretet: szenvedély és döntés. Az országos rendezvénysorozat célja az volt, hogy felhívja a figyelmet a házasság, a család értékeire és fontosságára. Imádkozzunk mi is a családokért és a jegyesekért!

- Jegyesoktatást indítunk csütörtökön este 8 órakor. Még várjuk a jelentkezőket :-)

- Adónk 1+1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat (technikai száma: 0011), illetve Szent Margit Alapítványunkat (adószáma: 19112941-1-08) támogathatják. Önnek csak egyetlen nyilatkozat, nekünk az új templom fenntartásának öröme! :-)

- A 2016. évre szentmise szándékot még lehet kérni, illetve újság előfizetéseket is rendezni.

A Nagyböjtre minden Testvérünknek Isten bőséges áldását és a lelki fejlődés kegyelmét kívánjuk!

 


Vissza...

2019. július 12.
Évközi 15. vasárnap
Plébániánk irodája július 19-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámát szíveskedjenek bizalommal hívni.
Bővebben
2019. július 12.
Templomunk liturgikus rendje
„Szeresd Uradat, Istenedet, teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes erődből és teljes elmédből, felebarátodat pedig, mint saját magadat.” (Lk 10, 27)
Bővebben
2019. július 12.
Evangélium
„Alázatosak, keressétek az Istent, és szívetek újra éled.” (Zsolt 68)
Bővebben