Évközi 3. vasárnap

2016. január 22.

HIRDETÉSEK

- Hálás szívvel köszönjük meg mindazok segítségét, akik bármilyen módon hozzájárultak a rászorulók étkeztetéséhez és a templombúcsúnk megünnepléséhez. Külön is szeretnénk köszönetet mondani a Julianeum Énekkarnak felemelő közreműködéséért!

- A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia ma országos gyűjtést hirdet az összes katolikus templomban az üldözött közel-keleti keresztények megsegítésére.

- Jövő hét köznapjain csak csütörtökön lesz templomunkban szentmise. Január 30-tól, szombattól a szokott rend szerint várjuk a kedves Híveket!

- Január 29-én, pénteken lesz a VII. Katolikus Egyetemi Bál a Tercia Hubertus étteremben.

- Szent Margit bál az idén január 30-án, szombaton kerül megrendezésre a Fő téri Corvinus étteremben. Belépődíj: 6.000 Ft. Báli részvételükkel templomépítésünk utómunkálatait támogatják. Asztalt foglalni a helyszínen lehet.

- 30-án, szombaton jótékonysági karitász bál lesz a Hotel Sziesztában. A szervező Harkai Karitász csoport mindenkit szeretettel vár. Részleteket a faliújságon olvashatnak :-)

- Február 8-án, hétfőn este 6 órára az elsőáldozás, fél 7-re pedig a bérmálkozás előtt álló fiataljaink szüleit várjuk a plébániára! Minden gyermek részéről legalább az egyik szülő, gondviselő megjelenésére feltétlenül számítunk!

- A 2016. évre szentmise szándékot még lehet kérni, illetve újság előfizetéseket is rendezni.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. március 29.
Húsvétvasárnap
Húsvéthétfőn 18 órakor lesz szentmise templomunkban.
Bővebben
2024. március 29.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. március 29.
Olvasmány
„Ezt a napot az Úristen adta: örvendjünk és vigadjunk rajta.” (Zsolt 117)
Bővebben