Évközi 2. vasárnap

2016. január 15.

HIRDETÉSEK

- Új Templomunk első búcsúján hálás szívvel imádkozunk egyházközségünk élő és meghalt híveiért. Holnap, Árpádházi Szent Margit ünnepén este 6 órakor a soproni atyákkal és a hívekkel együtt ünnepelhetünk szentmise keretében, melynek ünnepi szónoka Barna Máté atya, a Domonkosok magyarországi elöljárója. Szeretettel hívjuk és várjuk Testvéreinket! Ezen a napon nem lesz 7 órakor szentmise, szerdán viszont reggel 7 órakor lesz az esti helyett.

- Holnaptól kezdődik és január 23-ig tart a soproni ökumenikus imahét, minden este 17 órai kezdettel. Templomunkban 20-án, szerdán igét hirdet Dr. Vladár Gábor református lelkész.

- Január 23-án Sopron város egyházközségei sorában mi is részt veszünk a rászorulók étkeztetésében a Szent Imre Plébániával közös szervezésben. Kérjük szíves imáikat és támogatásukat!

- 23-án, szombaton 16-kor Házastársi hűség címmel előadás lesz a Szent György Plébánián.

- Január 29-én, pénteken lesz a VII. Katolikus Egyetemi Bál a Tercia Hubertus étteremben.

- Szent Margit bál az idén január 30-án, szombaton kerül megrendezésre a Fő téri Corvinus étteremben. Belépődíj: 6.000 Ft. Báli részvételükkel templomépítésünk utómunkálatait támogatják. Asztalt foglalni a helyszínen lehet.

- 30-án, szombaton jótékonysági karitász bál lesz a Hotel Sziesztában. A szervező Harkai Karitász csoport mindenkit szeretettel vár. Részleteket a faliújságon olvashatnak :-)

- A 2016. évre szentmise szándékot még lehet kérni, illetve újság előfizetéseket is rendezni.

Áldott búcsúi hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. május 17.
Húsvét 5. vasárnapja
Pénteken (május 24.) az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyugvó testvéreinkért ajánljuk fel. A szentmise után imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2019. május 17.
Templomunk liturgikus rendje
Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (május 25.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket!
Bővebben
2019. május 17.
Evangélium
„Istenem és királyom, magasztallak téged, szent nevedet áldom örökkön-örökké.” (Zsolt 144)
Bővebben