Karácsony 2. vasárnapja

2016. január 1.

HIRDETÉSEK

- Január 6-án Vízkereszt, parancsolt ünnep. E főünnepre érvényes szentmisék templomunkban 5-én, kedden este 17.45-kor, valamint szerdán reggel 7 órakor és este 17.45-kor lesznek. A szerda esti szentmisében végezzük a hagyományos vízmegáldást. Aki szeretné megáldatni házát, kérjük, jelezze szándékát a sekrestyében.

- Holnap, január 4-től indulnak újra plébániai csoportjaink. Közösségeinkben az „új esztendőben – új szívekkel” hívjuk és várjuk az érdeklődőket!

- A héten, pénteken, január 8-án lesz egész napos szentségimádásunk. A program a hirdetőtáblán olvasható, az egyes szentórákra szeretettel várjuk a jelentkezőket! Ugyancsak ezen a napon az esti szentmisére és az azt követő Tanácsadó Testületi ülésre szeretettel hívjuk a tagokat a plébániára, megjelenésükre feltétlenül számítunk!

- A 2016-os év első „mocorgók miséje” január 9-én, szombaton 16 órakor kezdődik.

- Templomunk búcsúját január 17-én vasárnap tartjuk, a 11 órás ünnepi szentmisét Mons. Németh László atya, a győri egyházmegye általános püspöki helynöke mutatja be. 18-án este 6 órakor pedig a soproni atyákkal együtt ünnepelhetünk szentmise keretében.

- A 2016. évre szentmise szándékot még lehet kérni, illetve újság előfizetéseket is rendezni.

Áldott, békés, boldog új esztendőt kívánunk egyházközségünk minden családjának!


Vissza...

2024. március 29.
Húsvétvasárnap
Húsvéthétfőn 18 órakor lesz szentmise templomunkban.
Bővebben
2024. március 29.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. március 29.
Olvasmány
„Ezt a napot az Úristen adta: örvendjünk és vigadjunk rajta.” (Zsolt 117)
Bővebben