Ádvent 1. vasárnapja

2015. november 27.

HIRDETÉSEK

- Adventben minden hétköznap 6.15-kor lesz hajnali mise, utána pedig reggelire hívjuk a gyermekeket és diákokat. A reggelikben való segítésre, hozzájárulásra további segítők jelentkezését várjuk, feliratkozni a sekrestyében lehet! Advent szombatjain az esti szentmise elején más-más közösségeink segítségével végezzük a gyertyagyújtást. Hálásan köszönjük a Biblia kör részvételét az első alkalomnál, a következő héten, december 5-én pedig a Rózsafüzér Társulat gyújtja meg a második gyertyát.

- A karácsonyi pásztorjátékhoz szombatonként december 5., 12., 19. délelőtt 10 órától kezdődnek a próbák. Az előadás december 24-én, Szenteste 16 órakor lesz.

- December 4-én elsőpénteken látogatom a betegeket. Az esti szentmise előtt egy órával gyónási lehetőség, valamint a Rózsafüzér Társulat imaórája lesz.

- December 12-én szombaton ádventi családi napot tartunk a plébániánkon. Részleteket mindenről a jövő héten hallhatnak-olvashatnak.

- December 13-án vasárnap 18 órakor lesz a Julianeum énekkar ádventi hangversenye. Mindenkit szeretettel hívnak és várnak :-)

- December 14-én hétfőn 17 órakor kezdődő ünnepi szentmisével Dr. Pápai Lajos megyéspüspök megnyitja az Irgalmasság Szentévét a Szent Mihály templomban.

- Kérjük, akik szeretnék, hogy meglátogassam idős vagy beteg hozzátartozójukat az ádventi-karácsonyi időszakban, legkésőbb december 15-ig jelezzék.

- Értesítjük a Kedves Testvéreket, hogy jövő évi naptár, valamint más egyéb ajándék vásárolható a verandán, a templom előtt pedig az ovis szülőktől vásárolhatnak meglepetéseket.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben