Évközi 32. vasárnap

2015. november 6.

HIRDETÉSEK

- November 13-án, pénteken lesz egész napos szentségimádásunk. A program a hirdetőtáblán olvasható, az egyes szentórákra szeretettel várjuk a jelentkezőket!

- Jövő vasárnap Püspök Atya engedélyével a templomépítés folytatására gyűjtünk. Szeretnénk mielőbb elkezdeni az altemplom építési munkálatait, de addig sok egyéb feladat is még megoldásra vár. A 11 órás szentmisén Dr. Kránitz Mihály atya, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem tanszékvezető tanára lesz a vendégünk.

- November 16-tól, jövő hét hétfőtől lehet a 2016-os évre szentmise intenciót kérni az irodában hivatali időben vagy az esti szentmisék után a verandán.

- Hálásan köszönjük mindazoknak, akik már befizették az idei egyházközségi hozzájárulásukat! Akik még nem tették meg, mielőbb szíveskedjenek rendezni, hogy a templom fenntartásának, illetve az építés folytatásának munkálatait ezzel is elő tudjuk mozdítani :-)

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben