Úrnapja

2012. június 10.

- Köszönjük mindazok önzetlen segítségét, akik az úrnapi körmenet előkészítésében bármilyen módon kivették részüket!

- Hétfőn, Szent Barnabás apostol, szerdán Páduai Szent Antal, pénteken pedig Jézus Szentséges Szívének ünnepe lesz. A pénteki szentmise elején elimádkozzuk a Jézus Szíve litániát.

- Szombaton június 16-án, már nem lesz ’mocorgók miséje’, egészen szeptemberig, de egész nyár folyamán várjuk a gyermekeket, fiatalokat, különösen is a fél 10-es diákmisére! A jövő vasárnapi diákmisét hálaadásul imádkozzuk, megköszönve az elmúlt iskolaév kegyelmeit.

- Az elmúlt hétvégén 25.800. Ft adomány gyűlt össze a helyi Karitász javára és egy 1.000.Ft-os Erzsébet utalványt is kaptunk. A jövő vasárnap újra a templombővítésre különítjük el a perselyadományokat. Köszönjük felajánlásaikat!

- Jövő vasárnaptól kezdődően lehet a második féléves újság előfizetéseket intézni a szentmisék után.

- Június hónap utolsó napján, 30-án szombaton, egész napos buszos zarándokútra hívjuk a kedves Testvéreket! Útvonal: Ják – Csempeszkopács – Csehimindszent – Vasvár – Körmend. Az utazás összköltsége 3.500. Ft, jelentkezni lehet az irodai órákban, vagy a szentmisék után.

- Mariazell-i gyalogos zarándoklatunk 2012. július 2-án indul a Szent Margit templom elől. A zarándokút július 6-án (péntek) a Mariazelli Bazilikában tartandó szentmisével zárul. A záró-szentmisére autóbuszt is rendeltünk, ennek költsége 4.000 forint. Jelentkezni Kóczán Krisztánál lehet június 18-ig, elérhetősége a faliújságon megtalálható.

Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben