Évközi 24. vasárnap

2015. szeptember 11.

HIRDETÉSEK

- A Győri Egyházmegyei Karitász igazgatójának Püspök Úrral történt egyeztetése nyomán a már kialakult és egyre súlyosbodó migráns helyzetre tekintettel gyűjtést szervezünk takaróra és hálózsákokra. Kérjük segítőkészségüket a Karitász nevében, remélve, hogy a hideg idő beálltával egyházmegyénkben senki sem fagy meg közülük! Az elmúlt hétvégén 19.450 Ft-ot adományoztak a kedves Testvérek a helyi Karitász céljaira, rászoruló gyerekek és családok iskolakezdési támogatásához. Isten fizesse meg nagylelkűségüket!!!

- Még lehet jelentkezni szentmisék után a holnapi, illetve az október 10-i buszos zarándoklatra.

- Plébániai csoportjaink a jövő héttől várják nyitott szívvel új érdeklődők jelentkezését :-)

- Hittanos gyermekeink tanév eleji közös szentgyónási alkalma szeptember 17-én, csütörtökön lesz a Hunyadi iskolában, a hittanórák keretében. A többi diák és felnőtt rendelkezésére is készséggel állunk a hétköznapi szentmisék előtt vagy után, s ezen kívül előre megbeszélt időpontban is.

- Az iskolában már kiosztottuk a misenaplókat. Természetesen itt, a plébánián is igény szerint átvehetők. Kérjük a szülőket és nagyszülőket, jöjjenek ők is gyermekeikkel együtt a templomba, vasárnaponként hűségesen! Külön szeretettel ajánljuk a kisgyermekes családoknak a szombat 4 órakor kezdődő mocorgók, valamint a nagyobbaknak, iskolásoknak a vasárnap fél 10-es diákmisét!

- Jövő vasárnap Püspök Atya engedélyével a templomépítés folytatására gyűjtünk. Szeretnénk mielőbb elkezdeni az altemplom építési munkálatait, de addig sok egyéb feladat is még megoldásra vár.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben