Évközi 23. vasárnap

2015. szeptember 4.

HIRDETÉSEK

- Ma az elsővasárnapi gyűjtést (az állópersely bevételét) a helyi Karitász céljaira fordítjuk, a rászoruló gyerekek, családok iskolakezdési támogatásához adhatunk segítséget. Isten fizesse meg nagylelkűségüket!!!

- Iskolás diákjaink számára ugyancsak ma van a Veni Sancte a fél 10-es szentmise keretében, a „Mocorgók” tanévkezdő szentmiséje pedig szeptember 19-én, szombaton 16 órakor. Hívjuk együtt a Szentlelket az új tanévre!

- Szeptember 8-án, Kisboldogasszony ünnepén reggel 7 órakor és este 17.45-kor lesz szentmise templomunkban.

- Szeptember 9-én, szerdán a 17.45-ös szentmisére és az azt követő egyházközségi tanácsadó testületi gyűlésére szeretettel hívjuk és várjuk a tagokat, megjelenésükre feltétlenül számítunk!

- Szeptember 11-én, pénteken lesz egész napos szentségimádásunk. A program a hirdetőtáblán olvasható, az egyes szentórákra szeretettel várjuk a jelentkezőket!

- A jövő vasárnap a 8 órás szentmisén Kaposi Gábor atya, 11 órakor pedig Boldvai Bertalan atya, premontrei szerzetes lesz a vendégünk.

- Még lehet jelentkezni személyesen a plébánián hivatali időben vagy szentmisék után a verandán a szeptember 14-i Őrvidéki buszos zarándoklatunkra. Az autóbusz 6.00-kor indul a Hunyadi u. – Mikoviny u. kereszteződéséből. 6.15-kor a vasútállomásnál is fel lehet szállni. A hazaérkezés várható ideje este 8 óra körül. Az utazás összköltsége 3.400 Ft.

- A plébániai külön hittan szeptember 14-én, hétfőn délután kezdődik. Várjuk a szülők és gyermekeik jelentkezését a plébánián irodai órák alatt. A többi plébániai csoport is majd szeptember közepétől indul és várja nyitott szívvel új érdeklődők jelentkezését :-)

- Hálás szívvel köszönjük meg mindazok segítségét, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével továbbá szentmise szándék kérésével is támogatják új templomunk és plébániánk fenntartását!

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben