Évközi 23. vasárnap

2015. szeptember 4.

HIRDETÉSEK

- Ma az elsővasárnapi gyűjtést (az állópersely bevételét) a helyi Karitász céljaira fordítjuk, a rászoruló gyerekek, családok iskolakezdési támogatásához adhatunk segítséget. Isten fizesse meg nagylelkűségüket!!!

- Iskolás diákjaink számára ugyancsak ma van a Veni Sancte a fél 10-es szentmise keretében, a „Mocorgók” tanévkezdő szentmiséje pedig szeptember 19-én, szombaton 16 órakor. Hívjuk együtt a Szentlelket az új tanévre!

- Szeptember 8-án, Kisboldogasszony ünnepén reggel 7 órakor és este 17.45-kor lesz szentmise templomunkban.

- Szeptember 9-én, szerdán a 17.45-ös szentmisére és az azt követő egyházközségi tanácsadó testületi gyűlésére szeretettel hívjuk és várjuk a tagokat, megjelenésükre feltétlenül számítunk!

- Szeptember 11-én, pénteken lesz egész napos szentségimádásunk. A program a hirdetőtáblán olvasható, az egyes szentórákra szeretettel várjuk a jelentkezőket!

- A jövő vasárnap a 8 órás szentmisén Kaposi Gábor atya, 11 órakor pedig Boldvai Bertalan atya, premontrei szerzetes lesz a vendégünk.

- Még lehet jelentkezni személyesen a plébánián hivatali időben vagy szentmisék után a verandán a szeptember 14-i Őrvidéki buszos zarándoklatunkra. Az autóbusz 6.00-kor indul a Hunyadi u. – Mikoviny u. kereszteződéséből. 6.15-kor a vasútállomásnál is fel lehet szállni. A hazaérkezés várható ideje este 8 óra körül. Az utazás összköltsége 3.400 Ft.

- A plébániai külön hittan szeptember 14-én, hétfőn délután kezdődik. Várjuk a szülők és gyermekeik jelentkezését a plébánián irodai órák alatt. A többi plébániai csoport is majd szeptember közepétől indul és várja nyitott szívvel új érdeklődők jelentkezését :-)

- Hálás szívvel köszönjük meg mindazok segítségét, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével továbbá szentmise szándék kérésével is támogatják új templomunk és plébániánk fenntartását!

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. szeptember 20.
Évközi 25. vasárnap
Pénteken (szeptember 27.) az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyugvó testvéreinkért ajánljuk fel. A szentmise után imádságos megemlé- kezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2019. szeptember 20.
Templomunk liturgikus rendje
Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (szeptember 28.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket!
Bővebben
2019. szeptember 20.
Evangélium
„Dicsérjétek az Urat, aki a szegényt fölemeli.” (Zsolt 112)
Bővebben