Évközi 20. vasárnap

2015. augusztus 14.

HIRDETÉSEK

- Ezen a hétvégén Püspök Atya engedélyével a templomépítés folytatására gyűjtünk. Sok egyéb apró feladat mellett elsősorban az altemplom építési munkálatait szeretnénk mielőbb elkezdeni.
Jövő vasárnap a 11 órás szentmisét Németh József atya a győri Prohászka Ottokár Katolikus Iskola igazgatója mutatja be.

- Augusztus 20-án, csütörtökön délelőtt 9 órakor szeretettel hívnak bennünket a Szent István templom búcsújának ünnepére, illetve az azt követő városi ünnepségre. Templomunkban ezen a napon délelőtt 11 órakor, illetve este 17.45-kor lesznek ünnepi szentmisék.

- Augusztus 21-én, pénteken egész napos szentségimádás lesz templomunkban. A részletes program a hirdetőtáblán olvasható. Egy-egy szentórára jelentkezni a sekrestyében kitett íven lehet.

- Augusztus 22-én, szombaton buszos zarándoklatot szervezünk Pozsony és Galánta környékére. Az autóbusz 6.00-kor indul a Hunyadi u. – Mikoviny u. kereszteződéséből. 6.15-kor a vasútállomásnál is fel lehet szállni. A hazaérkezés várható ideje este 8 óra körül. Az utazás összköltsége 4.800 Ft. Jelentkezés személyesen a Szent Margit Plébánián hivatali időben vagy szentmisék után a verandán, lehetőleg még a hét közepéig, szerdáig.

- Augusztus 22-én, szombaton lelkinapot szerveznek Hegyeshalomban, elsősorban fiatalok részére. Az egész napos program mottója:„Ajándékot kaptál!”. Részletek a hirdetőtáblán találunk.
 
A nyári szabadságukat nálunk töltő, továbbá a pihenni vágyó, vagy épp vakációra induló Testvéreknek kívánunk testi-lelki feltöltődést!

Vissza...

2019. szeptember 13.
Évközi 24. vasárnap
A búcsú napján szeretnénk vendégül látni minden jelenlevőt, ezért szeretettel kérünk a kedves Hívektől édes és sós süteményeket.
Bővebben
2019. szeptember 13.
Templomunk liturgikus rendje
Szeptember 17-én (kedd) lesz a Villa sori Nepomuki Szt. János kápolna 120. újra felszentelésének évfordulója. Ezen a napon 18 órakor búcsúi szentmise lesz a kápolnában.
Bővebben
2019. szeptember 13.
Evangélium
„Felkelek, és útnak indulok, Atyám házába térek.” (Lk 15,18)
Bővebben