Évközi 20. vasárnap

2015. augusztus 14.

HIRDETÉSEK

- Ezen a hétvégén Püspök Atya engedélyével a templomépítés folytatására gyűjtünk. Sok egyéb apró feladat mellett elsősorban az altemplom építési munkálatait szeretnénk mielőbb elkezdeni.
Jövő vasárnap a 11 órás szentmisét Németh József atya a győri Prohászka Ottokár Katolikus Iskola igazgatója mutatja be.

- Augusztus 20-án, csütörtökön délelőtt 9 órakor szeretettel hívnak bennünket a Szent István templom búcsújának ünnepére, illetve az azt követő városi ünnepségre. Templomunkban ezen a napon délelőtt 11 órakor, illetve este 17.45-kor lesznek ünnepi szentmisék.

- Augusztus 21-én, pénteken egész napos szentségimádás lesz templomunkban. A részletes program a hirdetőtáblán olvasható. Egy-egy szentórára jelentkezni a sekrestyében kitett íven lehet.

- Augusztus 22-én, szombaton buszos zarándoklatot szervezünk Pozsony és Galánta környékére. Az autóbusz 6.00-kor indul a Hunyadi u. – Mikoviny u. kereszteződéséből. 6.15-kor a vasútállomásnál is fel lehet szállni. A hazaérkezés várható ideje este 8 óra körül. Az utazás összköltsége 4.800 Ft. Jelentkezés személyesen a Szent Margit Plébánián hivatali időben vagy szentmisék után a verandán, lehetőleg még a hét közepéig, szerdáig.

- Augusztus 22-én, szombaton lelkinapot szerveznek Hegyeshalomban, elsősorban fiatalok részére. Az egész napos program mottója:„Ajándékot kaptál!”. Részletek a hirdetőtáblán találunk.
 
A nyári szabadságukat nálunk töltő, továbbá a pihenni vágyó, vagy épp vakációra induló Testvéreknek kívánunk testi-lelki feltöltődést!

Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben