Évközi 20. vasárnap

2015. augusztus 14.

HIRDETÉSEK

- Ezen a hétvégén Püspök Atya engedélyével a templomépítés folytatására gyűjtünk. Sok egyéb apró feladat mellett elsősorban az altemplom építési munkálatait szeretnénk mielőbb elkezdeni.
Jövő vasárnap a 11 órás szentmisét Németh József atya a győri Prohászka Ottokár Katolikus Iskola igazgatója mutatja be.

- Augusztus 20-án, csütörtökön délelőtt 9 órakor szeretettel hívnak bennünket a Szent István templom búcsújának ünnepére, illetve az azt követő városi ünnepségre. Templomunkban ezen a napon délelőtt 11 órakor, illetve este 17.45-kor lesznek ünnepi szentmisék.

- Augusztus 21-én, pénteken egész napos szentségimádás lesz templomunkban. A részletes program a hirdetőtáblán olvasható. Egy-egy szentórára jelentkezni a sekrestyében kitett íven lehet.

- Augusztus 22-én, szombaton buszos zarándoklatot szervezünk Pozsony és Galánta környékére. Az autóbusz 6.00-kor indul a Hunyadi u. – Mikoviny u. kereszteződéséből. 6.15-kor a vasútállomásnál is fel lehet szállni. A hazaérkezés várható ideje este 8 óra körül. Az utazás összköltsége 4.800 Ft. Jelentkezés személyesen a Szent Margit Plébánián hivatali időben vagy szentmisék után a verandán, lehetőleg még a hét közepéig, szerdáig.

- Augusztus 22-én, szombaton lelkinapot szerveznek Hegyeshalomban, elsősorban fiatalok részére. Az egész napos program mottója:„Ajándékot kaptál!”. Részletek a hirdetőtáblán találunk.
 
A nyári szabadságukat nálunk töltő, továbbá a pihenni vágyó, vagy épp vakációra induló Testvéreknek kívánunk testi-lelki feltöltődést!

Vissza...

2020. február 14.
Évközi 6. vasárnap
Jövő vasárnap a katolikus iskoláink és óvodáink támogatására tartunk országos gyűjtést.
Bővebben
2020. február 14.
Templomunk liturgikus rendje
Templomunk felszentelésének évfor- dulója, a nagyböjt 1. vasárnapja miatt, március 2-án, hétfőn, 18 órakor tartjuk az ünnepi hálaadó szentmisét. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit!
Bővebben
2020. február 14.
Evangélium
„Boldogok, akik Isten útján járnak, és törvényét követik.” (Zsolt 118)
Bővebben