Évközi 20. vasárnap

2015. augusztus 14.

HIRDETÉSEK

- Ezen a hétvégén Püspök Atya engedélyével a templomépítés folytatására gyűjtünk. Sok egyéb apró feladat mellett elsősorban az altemplom építési munkálatait szeretnénk mielőbb elkezdeni.
Jövő vasárnap a 11 órás szentmisét Németh József atya a győri Prohászka Ottokár Katolikus Iskola igazgatója mutatja be.

- Augusztus 20-án, csütörtökön délelőtt 9 órakor szeretettel hívnak bennünket a Szent István templom búcsújának ünnepére, illetve az azt követő városi ünnepségre. Templomunkban ezen a napon délelőtt 11 órakor, illetve este 17.45-kor lesznek ünnepi szentmisék.

- Augusztus 21-én, pénteken egész napos szentségimádás lesz templomunkban. A részletes program a hirdetőtáblán olvasható. Egy-egy szentórára jelentkezni a sekrestyében kitett íven lehet.

- Augusztus 22-én, szombaton buszos zarándoklatot szervezünk Pozsony és Galánta környékére. Az autóbusz 6.00-kor indul a Hunyadi u. – Mikoviny u. kereszteződéséből. 6.15-kor a vasútállomásnál is fel lehet szállni. A hazaérkezés várható ideje este 8 óra körül. Az utazás összköltsége 4.800 Ft. Jelentkezés személyesen a Szent Margit Plébánián hivatali időben vagy szentmisék után a verandán, lehetőleg még a hét közepéig, szerdáig.

- Augusztus 22-én, szombaton lelkinapot szerveznek Hegyeshalomban, elsősorban fiatalok részére. Az egész napos program mottója:„Ajándékot kaptál!”. Részletek a hirdetőtáblán találunk.
 
A nyári szabadságukat nálunk töltő, továbbá a pihenni vágyó, vagy épp vakációra induló Testvéreknek kívánunk testi-lelki feltöltődést!

Vissza...

2019. július 19.
Évközi 16. vasárnap
Szeptember 7-én 10 órakor jubiláló házaspárok szentmiséje lesz a győri Székesegyházban. Jelentkezni és adatokat megadni a plébánia irodájában lehet hivatali időben július 29-ig.
Bővebben
2019. július 19.
Templomunk liturgikus rendje
Pénteken (július 26.) az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyugvó testvéreinkért ajánljuk fel.
Bővebben
2019. július 19.
Evangélium
„Uram, ki lakhat a te hajlékodban?”(Zsolt 14)
Bővebben