Évközi 19. vasárnap

2015. augusztus 7.

HIRDETÉSEK

- Augusztus 11-én, kedden ministráns-találkozó lesz Csepregen. Téma: „Kik a szerzetesek?”

- Augusztus 14-én búcsút járunk gyalogos zarándoklat keretében, Nagyboldogasszony tiszteletére. Az ünnepi szentmise a Bencés (Kecske) templomban délután 5 órakor kezdődik, a Szent Margit Plébánia Haranglábjától délután 4-kor indulunk gyalogosan. Ezen a napon templomunkban nem lesz lelki program, szokott havi szentségimádási napunk pedig egy héttel később augusztus 21-én, pénteken lesz.

- Ugyancsak ezen a pénteken szeretettel hívnak bennünket az újkéri Alexandriai Szent Katalin templomba virrasztásra. Sopronból 21 órakor ingyenes autóbusz indul Újkérre, amelyre az első felszállási lehetőség a Hunyadi u. – Mikoviny u. kereszteződésénél van, illetve igény szerint megáll a 84-es út buszmegállóiban is. Jelentkezni augusztus 13-ig, csütörtök estig lehet.

- Augusztus 15-én, Nagyboldogasszony főünnepén délelőtt az ünnepi, vasárnapi szentmisék rendje lesz érvényben templomunkban.

- Jövő vasárnap Püspök Atya engedélyével a templomépítés folytatására gyűjtünk. Szeretnénk mielőbb elkezdeni az altemplom építési munkálatait. Isten fizesse meg nagylelkűségüket!!!

- Augusztus 22-én, szombaton buszos zarándoklatot szervezünk Pozsony és Galánta környékére. Az autóbusz 6.00-kor indul a Hunyadi u. – Mikoviny u. kereszteződéséből. 6.15-kor a vasútállomásnál is fel lehet szállni. A hazaérkezés várható ideje este 8 óra körül. Az utazás összköltsége 4.800 Ft. Jelentkezés személyesen a Szent Margit Plébánián hivatali időben vagy szentmisék után a verandán.

- Augusztus 22-én, szombaton lelkinapot szerveznek Hegyeshalomban, elsősorban fiatalok részére. Az egész napos program mottója:„Ajándékot kaptál!”. Részletek a hirdetőtáblán találunk.
 
A nyári szabadságukat nálunk töltő, továbbá a pihenni vágyó, vagy épp vakációra induló Testvéreknek kívánunk testi-lelki feltöltődést!


Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben