Évközi 18. vasárnap

2015. július 31.

HIRDETÉSEK

- Ma az elsővasárnapi gyűjtést (az állópersely bevételét) a helyi Karitász céljaira fordítjuk, a rászoruló gyerekek, családok iskolakezdési támogatásához adhatunk segítséget. Isten fizesse meg nagylelkűségüket!!!

- Szerdán és csütörtökön nem lesz semmi lelki program templomunkban, péntektől a szokott rend szerint várjuk a kedves Testvéreket :-)

- A héten első péntek, az esti szentmise előtt 1 órával gyónási lehetőség, valamint a Rózsafüzér Társulat imaórája lesz.

- Augusztus 11-én, kedden ministráns-találkozó lesz Csepregen. Mottója: „Kik a szerzetesek?”

- Augusztus 14-én, pénteken szeretettel hívnak bennünket az újkéri Alexandriai Szent Katalin templomba virrasztásra. Sopronból 21 órakor ingyenes autóbusz indul Újkérre, amelyre az első felszállási lehetőség a Hunyadi u. – Mikoviny u. kereszteződésénél van, illetve igény szerint megáll a 84-es út buszmegállóiban is, és a szentmise után pedig visszahozza a zarándokokat. Részleteket a faliújságon olvashatnak!

- Augusztus 22-én, szombaton buszos zarándoklatot szervezünk Pozsony és Galánta környékére. Az autóbusz 6.00-kor indul a Hunyadi u. – Mikoviny u. kereszteződéséből. 6.15-kor a vasútállomásnál is fel lehet szállni. A hazaérkezés várható ideje este 8 óra körül. Az utazás összköltsége 4.800 Ft. Jelentkezés személyesen a Szent Margit Plébánián hivatali időben vagy szentmisék után a verandán.

- Hálás szívvel köszönjük meg mindazok segítségét, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével továbbá szentmise szándék kérésével is támogatják új templomunk és plébániánk fenntartását!
 
A nyári szabadságukat nálunk töltő, továbbá a pihenni vágyó, vagy épp vakációra induló Testvéreknek Jézus szavaival kívánunk testi-lelki feltöltődést:
„Jöjjetek hozzám mindnyájan, akik fáradtak vagytok, és terhek alatt görnyedtek: én felüdítlek titeket! Vegyétek magatokra igámat, és tanuljatok tőlem, mert én szelíd vagyok és alázatos szívű - és nyugalmat talál lelketek. Mert az én igám édes, s az én terhem könnyű.”


Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben