Évközi 17. vasárnap

2015. július 24.

HIRDETÉSEK

- Jövő vasárnap az elsővasárnapi gyűjtést (az állópersely bevételét) a helyi Karitász céljaira fordítjuk, a rászoruló gyerekek, családok iskolakezdési támogatásához adhatunk segítséget. Isten fizesse meg nagylelkűségüket!!!
- Augusztus 1-én és 2-án az ünnepi szentmiséken Váradi Kristóf diakónus lesz a vendégünk. Mivel a szerpapszentelésben az igehirdetésre is megbízatást kapott, a szentbeszédek szolgálatát is ő vállalta. Fogadjuk és hallgassuk szeretettel!
- A nyár folyamán, egészen szeptemberig nincs hétfő reggel szentmise templomunkban.
- Még lehet intézni a második féléves újság előfizetéseket, a szentmisék után a verandán.
- Hálás szívvel köszönjük meg mindazok segítségét, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével továbbá szentmise szándék kérésével is támogatják új templomunk és plébániánk fenntartását!
 
A nyári szabadságukat nálunk töltő, továbbá a pihenni vágyó, vagy épp vakációra induló Testvéreknek Jézus szavaival kívánunk testi-lelki feltöltődést:
„Jöjjetek hozzám mindnyájan, akik fáradtak vagytok, és terhek alatt görnyedtek: én felüdítlek titeket! Vegyétek magatokra igámat, és tanuljatok tőlem, mert én szelíd vagyok és
alázatos szívű - és nyugalmat talál lelketek. Mert az én igám édes, s az én terhem könnyű.”


Vissza...

2024. március 22.
Virágvasárnap
A mai nappal megkezdődik a nagyhét, Urunk szenvedésének, halálának és dicsőséges feltámadásának ünneplése. Szeretettel hívom a kedves Híveket!
Bővebben
2024. március 22.
Templomunk liturgikus rendje
Vasárnaponként, 17 órakor imaórát tartunk a békéért. Kapcsolódjunk bele minél többen a közös imádságba, mert elengedhetetlen, hogy mielőbb béke legyen a népek és nemzetek között!
Bővebben
2024. március 22.
Olvasmány
„Istenem, Istenem, miért hagytál el engem?” (Zsolt 21)
Bővebben