Pünkösdvasárnap

2012. május 27.

-Pünkösdhétfői egyházközségi napunkra mindenkit nagy szeretettel várunk: legyen ez a nap az Egyház születésének közös ünneplése, a szabadtéri szentmise délután 4 órakor kezdődik!

-Szerda délutántól már újra a szokott irodai órákban várjuk testvéreinket.

- Csütörtökön (május 31-én) ünnepeljük templomunk szentségimádási napját, részletes programját a hirdetőtáblán találjuk. Még várjuk a kedves hívek jelentkezését a nap folyamán egy-egy szentórára.

-Gyalogos zarándoklatra indulunk a kópházi kegytemplomhoz a szentségimádási nap végén, aki busszal szeretne jönni, kérjük iratkozzon fel a sekrestyében kitett íven!

-Pénteken a hónap első péntekje lesz, esti szentmise előtt egy órával gyónási lehetőség, valamint a Rózsafüzér Társulat szentórája.

-Szombaton ünnepli Szent Margit Óvodánk fennállásának 20. évfordulóját. Az ünnepi szentmise a Szent Imre Templomban (Révai M. u.1.) lesz, melyet Dr. Pápai Lajos megyéspüspök Úr mutat be. Szeretettel hívnak mindenkit!

Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben