Húsvét 7. vasárnapja

2012. május 20.

- Hétvégi perselyadományaikat – május hónap 3. vasárnapja lévén- teljes összegben a templomépítésre különítjük el. Hálásan köszönjük adományaikat!

- Értesítjük a kedves Testvéreket, hogy a héten, május 21-25-ig a plébánia irodája zárva tart! Megértésüket köszönjük!

- Szerdán van Boldog Apor Vilmos püspök és vértanú, plébániánk alapítójának ünnepe. A győri székesegyházban délelőtt 11 órára várják a kedves Híveket ünnepi szentmisére!

- Szombaton, május 26-án 16 órakor lesz a bérmálás a Szent Mihály templomban. Imádkozzunk fiataljainkért és bérmaszüleikért! A ’Mocorgók miséje’ ezért ezen a szombaton templomunkban elmarad.

- A jövő vasárnappal helyreáll a délelőtti miserend. Pünkösdtől egész nyáron át szeretettel várjuk fiataljainkat a fél 10-es diákmisékre!

- A pünkösdhétfői egyházközségi napunkra szeretettel hívjuk a kedves Testvéreket: ezen a napon szentmise csak délután 4 órakor lesz! A nap részletes programját külön hirdetésben is olvashatják.

- Május 31-én, csütörtökön, templomunk szentségimádási napján este fél 7-kor indulunk a kópházi zarándoklatunkra gyalogosan. Aki busszal szeretne jönni, erre is biztosítunk lehetőséget, kérjük iratkozzanak fel a sekrestyében kitett íven.

Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben