Évközi 12. vasárnap

2015. június 19.

HIRDETÉSEK
- Ma, a hónap harmadik vasárnapján a templomépítés, -szépítés további munkálataira fordítjuk adományaikat. Isten fizesse meg!

- Egész nyár folyamán szeretettel várjuk a gyerekeket és a fiatalokat, különösen is a ½ 10-es szentmisékre szeptemberig. A nyár folyamán nem lesz „mocorgók miséje”, ahogy közösségeink rendszeres összejövetele is szünetel az iskolakezdésig!

- Holnap reggel 7 órás szentmisével bocsátjuk útjukra a Mariazellbe induló gyalogos zarándokaink. Kísérjük őket a hét folyamán buzgó imáinkkal!

- Szerdán a szentmise után szolid ünnepi megemlékezés keretében történik volt kápolnánk – Dr. Hetény János atyáról nevezett Közösségi Terem – felavatása. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

- Buszos zarándoklatot szervezünk Bodajkra július 2-án, csütörtökön. Találkozó reggel 6 órakor a Mikoviny- és Hunyadi út kereszteződésénél. Várható hazaérkezés este 8 óra. Részvételi díj 4.800 Ft, melyet jelentkezésnél kell befizetni, személyes adatok megadásával, plébániánk irodai órák alatt vagy szentmisék után. Szeretettel hívjuk és várjuk a kedves Híveket :-)

- A Magyar Schönstatt Család szeretettel hív és vár Óbudavárra 2015. június 27-én, szombaton a Házaspárok útjának ünnepére. Járjuk be együtt házasságunk titkainak stációit Kentenich és Tilmann atya tanítása alapján Uzsalyné Pécsi Rita neveléskutatóval! Részletek a faliújságon olvashatók!

- Már lehet intézni a második féléves újság előfizetéseket, a szentmisék után a verandán.

- Hálás szívvel köszönjük meg mindazok segítségét, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével továbbá szentmise szándék kérésével is támogatják új templomunk és plébániánk fenntartását!

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. május 10.
Urunk mennybemenetele
Az idei évben plébániánk is csatlakozik az Orgonák éjszakája rendezvényhez. Jövő szombaton (május 18.), 19 órakor megszólal a hangszerek királynője templomunkban is. Szeretettel hívunk és várunk minden érdeklődőt!
Bővebben
2024. május 10.
Templomunk liturgikus rendje
Csütörtökön (május 16.) lesz Nepomuki Szent János ünnepe, a Villa sori kápolna búcsúnapja. Templomunkban szerdán és csütörtökön nem lesz szentmise!
Bővebben
2024. május 10.
Olvasmány
„Ujjongás közt ment föl Isten, az Úr égbe emelkedett harsonaszóval.” (Zsolt 46)
Bővebben