Húsvét 5. vasárnapja

2012. május 6.

- Ezen a vasárnapon mindenek előtt nagy szeretettel köszöntjük az édesanyákat, nagymamákat: Isten áldja meg mindnyájukat!

-  Múlt vasárnap a papnevelés céljaira 59.100 Ft gyűlt össze. Ma, a hónap első vasárnapján a kitett állóperselybe egyházközségünk rászoruló családjainak gyűjtünk. Isten fizesse meg bőkezű adományaikat!

- Május hónapban minden esti szentmise előtt 17:00 órakor rózsafüzért, majd 17:30-kor a lorettói litániát imádkozzuk. Szeretettel várjuk a kedves Testvéreket, ajánljuk együtt a Szűzanyának a legszebb hónap alkonyát!

- A 3.a osztály után a 3.b osztályos Hunyadis hittanosaink elsőáldozása lesz a következő vasárnap. A fél 10-es diákmiséink legközelebb 3 hét múlva pünkösdvasárnappal indulnak újra, a nyári szünetben is megszakítás nélkül. Hálásan köszönjük mindazok segítségét, akik bármilyen módón támogatták elsőáldozóink felkészülését, és a szentségfelvétel megünneplését!

- Az elsőáldozás előtti próbák 12-én, szombaton a 3.b-sek számára 09:00-kor lesz, a 3.c-nek pedig 11:00 órakor kezdődnek. Gyermekeink pontos megjelenésére számítunk!

- Május 11-én, pénteken egész napos szentségimádásra várjuk a kedves Testvéreket. A szentségimádási nap programját a hirdetőtáblán olvashatjuk.

- Már előre hívunk mindenkit pünkösdhétfő délutánján, május 27-én a tavalyi évhez hasonlóan megrendezésre kerülő egyházközségi
napunkra. Részleteket a következő héttől olvashatunk.

Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben