Húsvét 4. vasárnapja

2015. április 24.

- Ma, Jó Pásztor vasárnapján papi és szerzetesi hivatásokért imádkozunk és gyűjtünk a papnevelés céljaira. Jövő vasárnap az állópersely bevételét a helyi Karitász céljaira különítjük el. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg :-)

- A héten elsőpéntek, a nap folyamán a betegeket látogatom. Szeretettel várunk mindenkit májusban, a Szűzanya hónapjában a szentmisék előtt rózsafüzérre, lorettói litániára!

- Május 1-jén, pénteken és 4-én, hétfőn a plébániai iroda zárva tart. Szerdától a szokott rend szerint várjuk a kedves Testvéreket!

- 2015. június 22-26 között hagyományos gyalogos zarándoklatot szervezünk Máriacell-be. Április 30-ig lehet még jelentkezni. Részleteket a faliújságon olvashatnak!

- Adónk 1+1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat (technikai száma: 0011), illetve Szent Margit Alapítványunkat (adószáma: 19112941-1-08) támogathatják. Önnek csak egyetlen nyilatkozat, nekünk új templomunk további szépítésének öröme! :-)

- Hálás szívvel köszönjük meg mindazok segítségét, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják új templomunk fenntartását!
 
Jó Pásztor vasárnapján a lelkipásztor atyai szeretetével imádkozom egyházközségünk minden tagjáért: Bognár István plébános


Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben