Húsvét 3. vasárnapja

2012. április 22.

- A hétvége teljes perselybevételét a templombővítésre különítjük el. Köszönjük a sok nagylelkű felajánlást, ami eddig érkezett hozzánk! Adományaikat már csekken is eljuttathatják erre a célra. A csekkszelvény megtalálható a verandán és a sekrestyében szentmisék előtt és után, valamint az irodai órák alatt.

- Kérjük, támogassa adója 2×1%-val a Magyar Katolikus Egyházat - Technikai szám: 0011 -, illetve Szent Margit Alapítványunkat, melynek adószáma: 19112941-2-08. Köszönjük mindazoknak, akik már rendezték önkéntes egyházi hozzájárulásukat, illetve adományukkal támogatták a templombővítést! Isten fizesse meg!

- Május 1-én 17:45-kor ünnepi szentmise és májusi litánia lesz templomunkban.

- Május 6-tól, vasárnaponként lesznek templomunkban az elsőáldozások. Ezeken a napokon, 9:30 helyett 9:00-kor kezdődik a szentmise.
Jövő vasárnap, Jó Pásztor vasárnapján papi és szerzetesi hivatásokért imádkozunk, a perselybevételt pedig a papnevelés céljaira továbbítjuk.

- "Aki énekel, kétszeresen imádkozik". A Julianeum énekkar továbbra is szeretettel vár tenor hangú férfiakat. Próbák keddenként 18 órakor a Szent Margit plébániatemplomban (Julianeum). Sok szeretettel várunk minden jelentkezőt: Oszvald Enikő, énekkar-vezető.

- Április 29-én lesz a Szent György templom búcsúja. Az ünnepi szentmise 11 órakor kezdődik, a szentbeszédet Dr. Seregély István ny. egri érsek fogja tartani. Utána a soproni Képviselőtestületek tagjait állófogadásra várják a Jezsuita teremben.

- Szeretettel hívja a kedves Testvéreket a KÉSZ (Keresztény Értelmiségek Szövetsége) soproni szervezete, Horváth Imre városplébános előadására április 27-én, 19 órai kezdettel a Jezsuita teremben. Az előadás témája: „A hit éve”.

Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben