Nagyböjt 5. vasárnapja

2015. március 20.

- Az elmúlt hétvége gyűjtése összesen 397.695 Ft-ot volt, ebből 347.995 Ft-ot a Kárpátalján élők megsegítésére utaltunk el. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg! Ma a szentföldi templomok és kegyhelyek javára gyűjtünk.

- Holnaptól hétfőn, kedden és szerdán az esti szentmisék keretében nagyböjti lelkigyakorlatunkat Varga László helynök, kaposvári plébános vezeti. Részletes program a hirdetőtáblán olvasható. Szeretettel hívjuk és várjuk Testvéreinket!

- Nagyböjt péntekjein 17.15-kor plébániánk közösségeinek vezetésével keresztutat járunk. Megköszönjük a Házas kör és a Család csoport közreműködését, a következő alkalomra március 27-ére pedig szeretettel várnak Bennünket a Városi keresztútra. Itt, templomunkban ezért nem lesz este semmi lelki program.

- Lőveri esték címmel sorozat kezdődik templomunkban március 29-én, virágvasárnap este 7 órakor jótékonysági hangversennyel.

- Előre jelezzük, hogy április 11-től október végéig a szombati esti 6 órás szentmisék a Nepomuki Szent János kápolnában lesznek.

- Aki szeretné, hogy idős vagy beteg hozzátartozója odahaza részesülhessen a húsvéti gyónásban és áldozásban, kérjük, jelezze a sekrestyében kitett íven.

- Adónk 1+1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat (technikai száma: 0011), illetve Szent Margit Alapítványunkat (adószáma: 19112941-1-08) támogathatják. Önnek csak egyetlen nyilatkozat, nekünk egy új templom berendezésének öröme! :-)

A Nagyböjtre minden Testvérünknek Isten bőséges áldását és a lelki fejlődés kegyelmét kívánjuk!


Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben