Húsvét 2. vasárnap

2012. április 15.

- Ma, az Isteni Irgalmasság vasárnapján teljes búcsút nyerhetünk, ha a szentgyónás és a szentáldozás /a kegyelem állapota/ mellett a Szentatya szándékára imádkozunk.

- A hét csütörtökén, április 19-én lesz Szentatyánk, XVI. Benedek pápa megválasztásának (2005) évfordulója. Tartsd meg, Isten, Szentatyánkat, Krisztusnak helytartóját!

- Még egyszer is szeretnénk hálás szívvel megköszönni a Húsvéti ünnepek előkészületeiben segítő testvéreink áldozatos munkáját!

- Örömmel tudatjuk kedves Testvéreinkkel, hogy Sopron Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala elsőfokú építésügyi hatóságához benyújtott, „a meglévő templomépület bővítéseként megvalósuló új épületszárny
létesítésének” építési engedélyezési tervét végrehajtható határozattal engedélyezte, a templombővítésünk engedélyezési terveit záradékolta, illetve a határozatot 2012. április 6-án jogerőre emelte. Az építési engedély határozat végrehajtható, az építkezés megkezdhető.

- A jövő vasárnap újra a templombővítésre fordítjuk perselyadományaikat. Isten fizesse meg bőkezűségüket!

- Hálásan köszönjük Testvéreink segítségét, akik már rendezték idei egyházi hozzájárulásukat. Hivatali időben, vagy a szentmisék után mindig van erre lehetőség. Köszönjük adományaikat, illetve a Szent Margit Alapítvány javára felajánlott adójuk 1%-át!
 
Az irgalmasság hetében minden kedves Testvérünk életére a jóságos és végtelen irgalmú Isten áldását kérjük!

Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben