Évközi 6. vasárnap

2015. február 13.

- Az elmúlt vasárnap összesen 111.145 Ft-ot adományoztak a kedves Hívek, ebből az álló perselybe 17.555 Ft-ot és egy darab 1.000 Ft-os Erzsébet utalványt a helyi Karitász céljaira, a rászoruló családok és az egyedülállók megsegítésére különítettünk el. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg! Ma, február 15-én az új padokra gyűjtünk, mindhárom délelőtti szentmisén Sándor Gábor atya, a Győr-Ménfőcsanaki Nagyboldogasszony Templom plébánosa lesz a vendégünk. Jövő vasárnap pedig katolikus iskolák és óvodák javára fogadjuk az adományaikat.

- A héten hamvazószerdával megkezdődik a nagyböjt. Ez időszak a húsvét előtti negyven napos előkészületi, bűnbánati időszak, Jézus Krisztus feltámadásának ünnepére való felkészülés, a hitben való elmélyülés, a kiengesztelődés és a lemondás révén. A böjti fegyelemről a faliújságon olvashatnak.

- Nagyböjt péntekjein 17.15-kor plébániánk közösségeinek vezetésével keresztutat járunk. Szeretettel várjuk Testvéreinket! Részletek a jövő héttől a hirdetőtáblán olvashatók.

- Itt, jelenlegi kápolnánkban 1 hét múlva, február 21-22-én, a hétvégi szentmisék lesznek az utolsó misealkalmak: február 23-tól március 1-ig a Villa sori Nepomuki Szent János kápolnában lesznek a szentmisék. Új templomunk szentelése 2015. március 1-jén 15 órakor lesz.

- Adónk 1+1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat (technikai száma: 0011), illetve Szent Margit Alapítványunkat (adószáma: 19112941-1-08) támogathatják. Önnek csak egyetlen nyilatkozat, nekünk egy új templom befejezésének öröme! :-)

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben