Évközi 4. vasárnap

2015. január 30.

- Az elmúlt vasárnap összesen 201.550 Ft-ot és 5 €-t adományoztak a kedves Hívek templomunkban. A vendégmise-sorozat keretében csornai Jézus Szíve templomban pedig 65.690 Ft-ot ajánlottak fel a templomépítés befejezéséhez. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg! Az első vasárnapi helyi Karitászos gyűjtést a jövő héten tartjuk.

- Február 2-án, hétfőn Gyertyaszentelő Boldogasszony, Urunk bemutatásának ünnepe. A szentmiséken gyertyaszentelés is lesz, valamint imádkozunk a szerzetesi hivatásokért. A megszentelt élet évében külön is foglaljuk imáinkba a szerzeteseket. Kérjük a kedves Híveket, hozzanak magukkal gyertyát!

- Február 3-án, kedden este is lesz legszentebb áldozat a végén Balázsáldás, melyet nem csak Szent Balázs napján adunk, hanem a jövő vasárnapi szentmisék végén is.

- Ugyancsak holnapután, kedden az esti szentmise után 18:30-kor szeretettel hívjuk és várjuk az egyházközségi képviselő testület tagjait gyűlésre, megjelenésükre feltétlenül számítunk!

- Pénteken, a hónap első péntekén idős, beteg Testvéreinket keresem fel. Az esti szentmise előtt 1 órával gyónási lehetőség, valamint a Rózsafüzér Társulat imaórája lesz.

- Szent Margit bál az idén február 7-én, szombaton kerül megrendezésre a Fő téri Corvinus étteremben. Belépődíj: 6.000 Ft. Báli részvételükkel az új templom padjainak mielőbbi elkészültét támogatják. Asztalt foglalni a helyszínen lehet.

- Február 9-én, hétfőn este 6 órára az elsőáldozás, fél 7-re pedig a bérmálkozás előtt álló fiataljaink szüleit várjuk a plébániára! Minden gyermek részéről legalább az egyik szülő, gondviselő megjelenésére feltétlenül számítunk!

- Hálával a szívünkben külön is szeretnénk megköszönni mindazok segítségét, akik bármilyen módon hozzájárultak a rászorulók étkeztetéséhez!

- Örömmel tudatjuk, hogy új templomunk szentelése 2015. március 1-jén 15 órakor lesz.

- Adónk 1+1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat (technikai száma: 0011), illetve Szent Margit Alapítványunkat (adószáma: 19112941-1-08) támogathatják. Önnek csak egyetlen nyilatkozat, nekünk egy új templom befejezésének öröme! :-)

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. május 24.
Húsvét 6. vasárnapja
Pénteken (május 31.) szentségimádási nap lesz templomunkban. Minden kedves Hívőt szeretettel hívunk és várunk!
Bővebben
2019. május 24.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán (május 29.) a 18:00 órai szentmise kivételesen itt, a plébániatemplomban lesz!
Bővebben
2019. május 24.
Evangélium
„Magasztaljanak, Isten, a népek, minden nemzet áldjon téged.” (Zsolt 66)
Bővebben