Évközi 4. vasárnap

2015. január 30.

- Az elmúlt vasárnap összesen 201.550 Ft-ot és 5 €-t adományoztak a kedves Hívek templomunkban. A vendégmise-sorozat keretében csornai Jézus Szíve templomban pedig 65.690 Ft-ot ajánlottak fel a templomépítés befejezéséhez. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg! Az első vasárnapi helyi Karitászos gyűjtést a jövő héten tartjuk.

- Február 2-án, hétfőn Gyertyaszentelő Boldogasszony, Urunk bemutatásának ünnepe. A szentmiséken gyertyaszentelés is lesz, valamint imádkozunk a szerzetesi hivatásokért. A megszentelt élet évében külön is foglaljuk imáinkba a szerzeteseket. Kérjük a kedves Híveket, hozzanak magukkal gyertyát!

- Február 3-án, kedden este is lesz legszentebb áldozat a végén Balázsáldás, melyet nem csak Szent Balázs napján adunk, hanem a jövő vasárnapi szentmisék végén is.

- Ugyancsak holnapután, kedden az esti szentmise után 18:30-kor szeretettel hívjuk és várjuk az egyházközségi képviselő testület tagjait gyűlésre, megjelenésükre feltétlenül számítunk!

- Pénteken, a hónap első péntekén idős, beteg Testvéreinket keresem fel. Az esti szentmise előtt 1 órával gyónási lehetőség, valamint a Rózsafüzér Társulat imaórája lesz.

- Szent Margit bál az idén február 7-én, szombaton kerül megrendezésre a Fő téri Corvinus étteremben. Belépődíj: 6.000 Ft. Báli részvételükkel az új templom padjainak mielőbbi elkészültét támogatják. Asztalt foglalni a helyszínen lehet.

- Február 9-én, hétfőn este 6 órára az elsőáldozás, fél 7-re pedig a bérmálkozás előtt álló fiataljaink szüleit várjuk a plébániára! Minden gyermek részéről legalább az egyik szülő, gondviselő megjelenésére feltétlenül számítunk!

- Hálával a szívünkben külön is szeretnénk megköszönni mindazok segítségét, akik bármilyen módon hozzájárultak a rászorulók étkeztetéséhez!

- Örömmel tudatjuk, hogy új templomunk szentelése 2015. március 1-jén 15 órakor lesz.

- Adónk 1+1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat (technikai száma: 0011), illetve Szent Margit Alapítványunkat (adószáma: 19112941-1-08) támogathatják. Önnek csak egyetlen nyilatkozat, nekünk egy új templom befejezésének öröme! :-)

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. szeptember 13.
Évközi 24. vasárnap
A búcsú napján szeretnénk vendégül látni minden jelenlevőt, ezért szeretettel kérünk a kedves Hívektől édes és sós süteményeket.
Bővebben
2019. szeptember 13.
Templomunk liturgikus rendje
Szeptember 17-én (kedd) lesz a Villa sori Nepomuki Szt. János kápolna 120. újra felszentelésének évfordulója. Ezen a napon 18 órakor búcsúi szentmise lesz a kápolnában.
Bővebben
2019. szeptember 13.
Evangélium
„Felkelek, és útnak indulok, Atyám házába térek.” (Lk 15,18)
Bővebben