Árpádházi Szent Margit Templombúcsúnk Ünnepe

2015. január 16.

- Ma van Templomunk búcsúja. A 9:30-as diákmisét és a 11 órás ünnepi szentmisét Kovács Gergő Vilmos, újmisés atya mutatja be. A hétvége perselybevételét új templomunk padjainak elkészítésére fordítjuk. Hálásan köszönjük bőkezűségüket :-)

- Január 24-én Sopron város egyházközségei sorában mi is részt veszünk a rászorulók étkeztetésében a Szent Imre Plébániával közös szervezésben. Kérjük szíves imáikat és támogatásukat!

- Jövő héten hétfőn, kedden, csütörtökön nem lesznek szentmisék. Szerda és péntek este, illetve a hétvégén már a szokott miserend szerint várjuk a kedves Híveket!

- Örömmel tudatjuk, hogy új templomunk szentelése 2015. március 1-jén 15 órakor lesz. Az ünnepi szentmisét Dr. Pápai Lajos megyéspüspök celebrálja.

- Január 19-24-ig kerül megtartásra a soproni Ökumenikus Imahét, amikor együtt imádkozunk a Krisztushívők egységéért. Mottója: Adj innom! Részletes programja a hirdetőtáblán olvasható.
 
Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. július 12.
Évközi 15. vasárnap
Plébániánk irodája július 19-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámát szíveskedjenek bizalommal hívni.
Bővebben
2019. július 12.
Templomunk liturgikus rendje
„Szeresd Uradat, Istenedet, teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes erődből és teljes elmédből, felebarátodat pedig, mint saját magadat.” (Lk 10, 27)
Bővebben
2019. július 12.
Evangélium
„Alázatosak, keressétek az Istent, és szívetek újra éled.” (Zsolt 68)
Bővebben