Advent 3. vasárnapja

2014. december 12.

- Ma, Gaudete, azaz Örvendezés vasárnapján, igazi szívbéli örömet kívánunk Híveinknek!

- Az elmúlt hétvégén összesen 168.155 Ft-ot és 5 €-t adományoztak a kedves Hívek. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg! A következő vasárnap újra a templomépítés befejezésére gyűjtünk minden szentmisén.

- December 13-tól indult a szálláskeresés szép hagyománya. Idén tíz befogadó család jelentkezését várjuk a sekrestyében.

- Jövő vasárnap 18 órakor lesz a Julianeum énekkar ádventi hangversenye. Mindenkit szeretettel hívnak és várnak :-)

- Köszönjük a Házas csoport részvételét a gyertyagyújtásnál, a következő héten december 20-án a ministránsok, fiataljaink gyújtják meg a negyedik gyertyát.

- Hirdetjük kedves Testvéreinknek, hogy december 20-án lesz a 2014-es év utolsó „mocorgók miséje”. A karácsonyi pásztorjáték december 24-én, szerdán délután 4 órakor lesz.

- Előre jelezzük, hogy 2015. január 1-től megváltozik a miserend, szombatonként 18 órakor kezdődnek a szentmisék. Vasárnap este 5 órakor nem lesznek többé szentmisék!

- December 15-én, hétfőn 18 órakor szeretettel hívjuk és várjuk az egyházközségi képviselő testület tagjait gyűlésre, megjelenésükre feltétlenül számítunk!

- A 2015. évi újság előfizetéseket már lehet rendezni. Kérjük, külön jelezzék december 21-ig, ha valamelyik újságot nem kérik, ellenkező esetben az előfizetéseket folyamatosnak tekintjük.

- December 16-án 19 órakor a Szent Pál Katolikus Kollégium diákjai jótékonysági koncertet adnak. Részleteket a faliújságon olvashatnak.

- A KÉSZ soproni csoportja buszos zarándoklatot szervez Mariazellbe, 2014. december 20-án.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. július 12.
Évközi 15. vasárnap
Plébániánk irodája július 19-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámát szíveskedjenek bizalommal hívni.
Bővebben
2019. július 12.
Templomunk liturgikus rendje
„Szeresd Uradat, Istenedet, teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes erődből és teljes elmédből, felebarátodat pedig, mint saját magadat.” (Lk 10, 27)
Bővebben
2019. július 12.
Evangélium
„Alázatosak, keressétek az Istent, és szívetek újra éled.” (Zsolt 68)
Bővebben