Advent 3. vasárnapja

2014. december 12.

- Ma, Gaudete, azaz Örvendezés vasárnapján, igazi szívbéli örömet kívánunk Híveinknek!

- Az elmúlt hétvégén összesen 168.155 Ft-ot és 5 €-t adományoztak a kedves Hívek. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg! A következő vasárnap újra a templomépítés befejezésére gyűjtünk minden szentmisén.

- December 13-tól indult a szálláskeresés szép hagyománya. Idén tíz befogadó család jelentkezését várjuk a sekrestyében.

- Jövő vasárnap 18 órakor lesz a Julianeum énekkar ádventi hangversenye. Mindenkit szeretettel hívnak és várnak :-)

- Köszönjük a Házas csoport részvételét a gyertyagyújtásnál, a következő héten december 20-án a ministránsok, fiataljaink gyújtják meg a negyedik gyertyát.

- Hirdetjük kedves Testvéreinknek, hogy december 20-án lesz a 2014-es év utolsó „mocorgók miséje”. A karácsonyi pásztorjáték december 24-én, szerdán délután 4 órakor lesz.

- Előre jelezzük, hogy 2015. január 1-től megváltozik a miserend, szombatonként 18 órakor kezdődnek a szentmisék. Vasárnap este 5 órakor nem lesznek többé szentmisék!

- December 15-én, hétfőn 18 órakor szeretettel hívjuk és várjuk az egyházközségi képviselő testület tagjait gyűlésre, megjelenésükre feltétlenül számítunk!

- A 2015. évi újság előfizetéseket már lehet rendezni. Kérjük, külön jelezzék december 21-ig, ha valamelyik újságot nem kérik, ellenkező esetben az előfizetéseket folyamatosnak tekintjük.

- December 16-án 19 órakor a Szent Pál Katolikus Kollégium diákjai jótékonysági koncertet adnak. Részleteket a faliújságon olvashatnak.

- A KÉSZ soproni csoportja buszos zarándoklatot szervez Mariazellbe, 2014. december 20-án.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2020. február 21.
Évközi 7. vasárnap
A héten hamvazószerdával megkezdődik a nagyböjt. Ez a kegyelmi idő a húsvét előtti negyven napos bűnbánati időszak. A böjti fegyelemről részletesebb írást a Harangszóban olvashatunk.
Bővebben
2020. február 21.
Templomunk liturgikus rendje
Hamvazószerda (február 26.) szigorú böjti nap.
Bővebben
2020. február 21.
Evangélium
„Irgalmas a mi Urunk, Istenünk: könyörületre hajlik szíve.” (Zsolt 102)
Bővebben