Advent 2. vasárnapja

2014. december 5.

- Az elmúlt hétvégén összesen 86.120 Ft-ot adományoztak a kedves Hívek. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg! Ma az állópersely bevételét a helyi Karitász céljaira különítjük el.

- December 12-én, pénteken egész napos szentségimádásra hívjuk Testvéreinket a szokott rend szerint, melynek programját a hirdetőtáblán olvashatják. Egy-egy szentórára jelentkezni a sekrestyében kitett íven lehet.

- December 12-én és 13-án ádventi családi napokat tartunk a plébániánkon és az óvodában.

- December 21-én vasárnap 18 órakor lesz a Julianeum énekkar ádventi hangversenye. Mindenkit szeretettel hívnak és várnak :-)

- A karácsonyi pásztorjátékhoz szombatonként 9.30-kor lesznek a próbák.

- Szeretettel várjuk azokat a fiatalokat, akik szívesen ministrálnának. Feltétele, hogy szombat délelőttönként 11 órától délig részt vegyenek a ministránsfoglalkozásokon.

- Advent szombatjain az esti szentmise elején más-más közösségeink segítségével végezzük a gyertyagyújtást. Köszönjük a Rózsafüzér Társulat részvételét az második alkalomnál, a következő héten december 13-án a Házas csoport gyújtja meg a harmadik gyertyát.

- Kérjük, akik szeretnék, hogy meglátogassam idős vagy beteg hozzátartozójukat az ádventi-karácsonyi időszakban, legkésőbb december 14-ig jelezzék.

- Értesítjük a Kedves Testvéreket, hogy naptár, valamint sok más egyéb ajándék vásárolható a verandán, a templom előtt pedig az ovis szülőktől vásárolhatnak meglepetéseket.

- Hálásan köszönjük mindazoknak, akik már befizették az idei egyházközségi hozzájárulásukat! Akik még nem tették meg, mielőbb szíveskedjenek rendezni, hogy a templomépítés befejezésének munkálatait ezzel is elő tudjuk mozdítani :-)

- December 16-án 19 órakor a Szent Pál Katolikus Kollégium diákjai jótékonysági koncertet adnak. Részleteket a faliújságon olvashatnak.

- A KÉSZ soproni csoportja buszos zarándoklatot szervez Mariazellbe, 2014. december 20-án.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. szeptember 13.
Évközi 24. vasárnap
A búcsú napján szeretnénk vendégül látni minden jelenlevőt, ezért szeretettel kérünk a kedves Hívektől édes és sós süteményeket.
Bővebben
2019. szeptember 13.
Templomunk liturgikus rendje
Szeptember 17-én (kedd) lesz a Villa sori Nepomuki Szt. János kápolna 120. újra felszentelésének évfordulója. Ezen a napon 18 órakor búcsúi szentmise lesz a kápolnában.
Bővebben
2019. szeptember 13.
Evangélium
„Felkelek, és útnak indulok, Atyám házába térek.” (Lk 15,18)
Bővebben