Advent 2. vasárnapja

2023. december 8.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2023. december 10.

- Ma, 17 órakor imaórát tartunk a békéért.

- Ma, 18:30 órakor tartja templomunk Julianeum Énekkara adventi-karácsonyi hangversenyét. A belépés díjtalan. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk!

- Advent hétköznapjain (hétfőtől péntekig), a hajnali szentmisék után reggelire hívjuk a gyerekeket. A reggelikhez felajánlásokat és elkészítésükhöz segítséget szívesen fogaduk; Kérjük, a sekrestyében jelezzék, akik szívesen segítenének!

- Karácsony ünnepére pásztorjátékunk következő próbája jövő szombaton (december 16.), 9 órakor lesz itt, a templomban.

- Jövő szombaton (december 16.) a Biblia kör végzi a harmadik adventi gyertya meggyújtását.

- December 20-án, 17 órától gyóntatás lesz a templomban.

- December 17-ig tartós élelmiszer-gyűjtést tartunk. Az adományok elhelyezhetők az altemplom folyosóján is. Adományunkkal a szegény sorsú embertársainkat támogatjuk. Karitász csoportunk még karácsony előtt eljuttatja az élelmiszereket a rászorulóknak.

- Plébániánk irodája keddig (december 12.) zárva tart.

- A fertőzések elkerülése végett arra kérem a kedves híveket, hogy a szentmise béke-rítusánál körültekintőek legyenek a kézfogással kapcsolatban! Ha valaki nem szeretne kezet fogni, azt ne vegyük sértésnek! Minden körülmények között tartsuk tiszteletben a másik ember higiéniai igényét! A békeköszöntés – szavakon túli – érintésmentes formája lehet pl. az, hogy fejet hajtunk egymás felé.

- A Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők a jövő év I. félévére, illetve az egyházközségi hozzájárulás is befizethető.

 



Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben