Advent 1. vasárnapja

2023. december 1.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2023. december 3.

- Ma, 17 órakor imaórát tartunk a békéért.

- Advent hétköznapjai (hétfőtől péntekig), reggel 6 órakor kezdődnek a hajnali szentmisék. Utána reggelire hívjuk a gyerekeket és a diákokat. A reggelikhez felajánlásokat és elkészítésükhöz segítséget szívesen fogadjuk; Kérjük, a sekrestyében jelezzék, akik szívesen segítenének!

- Karácsony ünnepére készülve pásztorjátékot szervezünk. A következő próba jövő szombaton (december 9.), 9 órakor lesz itt, a templomban. Még várjuk diákok jelentkezését, akik szívesen részt vennének benne! Kérem, iratkozzanak fel a sekrestyében!

- Jövő szombaton (december 9.) a Rózsafüzér társulatunk végzi a második adventi gyertya meggyújtását.

- Jövő vasárnap (december 10.), 18:30 órakor tartja templomunk Julianeum Énekkara adventi-karácsonyi hangversenyét. A belépés díjtalan. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk!

- Adventben, december 3-17-ig tartós élelmiszer-gyűjtést tartunk a plébánián. Az adományok elhelyezhetők az altemplom folyosóján is. Adományukkal a szegény sorsú embertársainkat támogatjuk. Karitász csoportunk még karácsony előtt eljuttatja az élelmiszereket a rászorulóknak.

- A Katolikus Karitász gyermekeket támogató karácsonyi akciót hirdetett „Angyalbatyu” elnevezéssel. Jó állapotban lévő játékok, édesség, pipere holmik, személyes üzenet, jókívánság, képeslap vagy rajz is elhelyezhető a be-csomagolt dobozban, mellyel örömet szerezhetünk sok-sok gyermeknek. Az elkészített ajándék dobozokat a Szent Márton Házban gyűjtik (Sopron, Magyar u.19.) december 7-ig. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.

- Plébániánk irodája péntektől jövő keddig (december 8-12.) zárva tart.

- A Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők a jövő év I. félévére, illetve az egyházközségi hozzájárulás is befizethető.



Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben