Advent 1. vasárnapja

2014. november 28.

- Az elmúlt hétvégén összesen 176.045 Ft-ot adományoztak a kedves Hívek. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg! Jövő vasárnap az állópersely bevételét a helyi Karitász céljaira különítjük el.

- Holnaptól, december 1-től kezdve hétfőtől péntekig szeretettel hívjuk a kedves Testvéreket a 6.15-kor kezdődő hajnali szentmisékre, utána pedig reggelire hívjuk a gyermekeket és diákokat a verandán. A reggeliztetésben való részvételre további segítők jelentkezését várjuk: feliratkozni a sekrestyében lehet!

- December 5-én elsőpénteken látogatom a betegeket. Az esti szentmise előtt egy órával gyónási lehetőség, valamint a Rózsafüzér Társulat imaórája lesz.

- December 7-én jövő vasárnap a 11 órakor kezdődő ünnepi szentmisét Hirtl Vilmos atya, a verbiták volt tartományfőnöke mutatja be. Szeretettel várjuk a kedves Testvéreket :-)

- A karácsonyi pásztorjátékhoz szombatonként 9.30-kor lesznek a próbák.

- Szeretettel várjuk azokat a fiatalokat, akik szívesen ministrálnának. Feltétele, hogy szombat délelőttönként 11 órától délig részt vegyenek a ministránsfoglalkozásokon.

- Advent szombatjain az esti szentmise elején más-más közösségeink segítségével végezzük a gyertyagyújtást. Köszönjük a Biblia kör részvételét az első alkalomnál, a következő héten december 6-án a Rózsafüzér Társulat gyújtja meg a második gyertyát.

- Kérjük, akik szeretnék, hogy meglátogassam idős vagy beteg hozzátartozójukat az ádventi-karácsonyi időszakban, legkésőbb december 14-ig jelezzék.

- Értesítjük a Kedves Testvéreket, hogy a „Templom születik” című asztali naptár, valamint sok más egyéb ajándék vásárolható a verandán, a templom előtt pedig az ovis szülőktől vásárolhatnak meglepetéseket.

- Hálásan köszönjük mindazoknak, akik már befizették az idei egyházközségi hozzájárulásukat! Akik még nem tették meg, mielőbb szíveskedjenek rendezni, hogy a templomépítés befejezésének munkálatait ezzel is elő tudjuk mozdítani :-)

- December 16-án 19 órakor Nyugat Magyarországi Egyetem Kollégiuma jótékonysági koncertet ad. Részleteket a faliújságon olvashatnak.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. május 24.
Húsvét 6. vasárnapja
Pénteken (május 31.) szentségimádási nap lesz templomunkban. Minden kedves Hívőt szeretettel hívunk és várunk!
Bővebben
2019. május 24.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán (május 29.) a 18:00 órai szentmise kivételesen itt, a plébániatemplomban lesz!
Bővebben
2019. május 24.
Evangélium
„Magasztaljanak, Isten, a népek, minden nemzet áldjon téged.” (Zsolt 66)
Bővebben