Advent 1. vasárnapja

2014. november 28.

- Az elmúlt hétvégén összesen 176.045 Ft-ot adományoztak a kedves Hívek. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg! Jövő vasárnap az állópersely bevételét a helyi Karitász céljaira különítjük el.

- Holnaptól, december 1-től kezdve hétfőtől péntekig szeretettel hívjuk a kedves Testvéreket a 6.15-kor kezdődő hajnali szentmisékre, utána pedig reggelire hívjuk a gyermekeket és diákokat a verandán. A reggeliztetésben való részvételre további segítők jelentkezését várjuk: feliratkozni a sekrestyében lehet!

- December 5-én elsőpénteken látogatom a betegeket. Az esti szentmise előtt egy órával gyónási lehetőség, valamint a Rózsafüzér Társulat imaórája lesz.

- December 7-én jövő vasárnap a 11 órakor kezdődő ünnepi szentmisét Hirtl Vilmos atya, a verbiták volt tartományfőnöke mutatja be. Szeretettel várjuk a kedves Testvéreket :-)

- A karácsonyi pásztorjátékhoz szombatonként 9.30-kor lesznek a próbák.

- Szeretettel várjuk azokat a fiatalokat, akik szívesen ministrálnának. Feltétele, hogy szombat délelőttönként 11 órától délig részt vegyenek a ministránsfoglalkozásokon.

- Advent szombatjain az esti szentmise elején más-más közösségeink segítségével végezzük a gyertyagyújtást. Köszönjük a Biblia kör részvételét az első alkalomnál, a következő héten december 6-án a Rózsafüzér Társulat gyújtja meg a második gyertyát.

- Kérjük, akik szeretnék, hogy meglátogassam idős vagy beteg hozzátartozójukat az ádventi-karácsonyi időszakban, legkésőbb december 14-ig jelezzék.

- Értesítjük a Kedves Testvéreket, hogy a „Templom születik” című asztali naptár, valamint sok más egyéb ajándék vásárolható a verandán, a templom előtt pedig az ovis szülőktől vásárolhatnak meglepetéseket.

- Hálásan köszönjük mindazoknak, akik már befizették az idei egyházközségi hozzájárulásukat! Akik még nem tették meg, mielőbb szíveskedjenek rendezni, hogy a templomépítés befejezésének munkálatait ezzel is elő tudjuk mozdítani :-)

- December 16-án 19 órakor Nyugat Magyarországi Egyetem Kollégiuma jótékonysági koncertet ad. Részleteket a faliújságon olvashatnak.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. szeptember 13.
Évközi 24. vasárnap
A búcsú napján szeretnénk vendégül látni minden jelenlevőt, ezért szeretettel kérünk a kedves Hívektől édes és sós süteményeket.
Bővebben
2019. szeptember 13.
Templomunk liturgikus rendje
Szeptember 17-én (kedd) lesz a Villa sori Nepomuki Szt. János kápolna 120. újra felszentelésének évfordulója. Ezen a napon 18 órakor búcsúi szentmise lesz a kápolnában.
Bővebben
2019. szeptember 13.
Evangélium
„Felkelek, és útnak indulok, Atyám házába térek.” (Lk 15,18)
Bővebben