Évközi 34. vasárnap

2014. november 21.

- Az elmúlt hétvégén a templom építésének befejezéséhez összesen 181.575 Ft-ot és 350 €-t adományoztak a kedves Hívek. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg! Ma tartjuk az Országos Karitász gyűjtést templomunkban, Szent Erzsébet ünnepét követően.

- November 25-én, kedden 17:45-kor ünnepeljük a volt Julianeum, a jelenlegi Szent Margit templom megáldásának 71. évfordulóját szentmise keretében.

- Szeretettel várjuk azokat a fiatalokat, akik szívesen ministrálnának. Feltétele, hogy szombat délelőttönként 11 órától délig részt vegyenek a ministránsfoglalkozásokon.

- Előre jelezzük, hogy Adventben minden hétköznap 6.15-kor lesz hajnali mise, szombaton és vasárnap a megszokott miserend lesz érvényben.

- Az új templom állandó takarításához önkéntesek jelentkezését továbbra is várjuk!

- Még lehetőség erre az évre szentmise szándékot kérni az irodában hivatali időben vagy az esti szentmisék után a sekrestyében, illetve a verandán.

- Értesítjük a Kedves Testvéreket, hogy a „Templom születik” című asztali naptár, valamint 2015-ös Katolikus Kalendárium megérkezett, melyek megvásárolhatók.

- Hálásan köszönjük mindazoknak, akik már befizették az idei egyházközségi hozzájárulásukat! Akik még nem tették meg, mielőbb szíveskedjenek rendezni, hogy a templomépítés befejezésének munkálatait ezzel is elő tudjuk mozdítani :-)

- A Szent György plébánia örömmel várja plébániánk híveit is Jáki Sándor Teodóz Bencés paptanár antológiai bemutatására. Időpontja: 2014. november 24. 17:00 óra.
 
Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. szeptember 13.
Évközi 24. vasárnap
A búcsú napján szeretnénk vendégül látni minden jelenlevőt, ezért szeretettel kérünk a kedves Hívektől édes és sós süteményeket.
Bővebben
2019. szeptember 13.
Templomunk liturgikus rendje
Szeptember 17-én (kedd) lesz a Villa sori Nepomuki Szt. János kápolna 120. újra felszentelésének évfordulója. Ezen a napon 18 órakor búcsúi szentmise lesz a kápolnában.
Bővebben
2019. szeptember 13.
Evangélium
„Felkelek, és útnak indulok, Atyám házába térek.” (Lk 15,18)
Bővebben