Évközi 34. vasárnap

2014. november 21.

- Az elmúlt hétvégén a templom építésének befejezéséhez összesen 181.575 Ft-ot és 350 €-t adományoztak a kedves Hívek. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg! Ma tartjuk az Országos Karitász gyűjtést templomunkban, Szent Erzsébet ünnepét követően.

- November 25-én, kedden 17:45-kor ünnepeljük a volt Julianeum, a jelenlegi Szent Margit templom megáldásának 71. évfordulóját szentmise keretében.

- Szeretettel várjuk azokat a fiatalokat, akik szívesen ministrálnának. Feltétele, hogy szombat délelőttönként 11 órától délig részt vegyenek a ministránsfoglalkozásokon.

- Előre jelezzük, hogy Adventben minden hétköznap 6.15-kor lesz hajnali mise, szombaton és vasárnap a megszokott miserend lesz érvényben.

- Az új templom állandó takarításához önkéntesek jelentkezését továbbra is várjuk!

- Még lehetőség erre az évre szentmise szándékot kérni az irodában hivatali időben vagy az esti szentmisék után a sekrestyében, illetve a verandán.

- Értesítjük a Kedves Testvéreket, hogy a „Templom születik” című asztali naptár, valamint 2015-ös Katolikus Kalendárium megérkezett, melyek megvásárolhatók.

- Hálásan köszönjük mindazoknak, akik már befizették az idei egyházközségi hozzájárulásukat! Akik még nem tették meg, mielőbb szíveskedjenek rendezni, hogy a templomépítés befejezésének munkálatait ezzel is elő tudjuk mozdítani :-)

- A Szent György plébánia örömmel várja plébániánk híveit is Jáki Sándor Teodóz Bencés paptanár antológiai bemutatására. Időpontja: 2014. november 24. 17:00 óra.
 
Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. május 24.
Húsvét 6. vasárnapja
Pénteken (május 31.) szentségimádási nap lesz templomunkban. Minden kedves Hívőt szeretettel hívunk és várunk!
Bővebben
2019. május 24.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán (május 29.) a 18:00 órai szentmise kivételesen itt, a plébániatemplomban lesz!
Bővebben
2019. május 24.
Evangélium
„Magasztaljanak, Isten, a népek, minden nemzet áldjon téged.” (Zsolt 66)
Bővebben