Évközi 33. vasárnap

2014. november 14.

- Az elmúlt hétvégén összesen 102.480 Ft-ot és 5 €-t adományoztak a kedves Hívek. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg!

- Ma a templomépítés befejezésére gyűjtünk minden szentmisén. A 11 órakor kezdődő ünnepi szentmisét Pál Dániel Csaba testvér, pálos rendi szerzetes mutatja be. Jövő vasárnap pedig az országos karitász céljaira adakozhatnak a kedves Testvérek.

- November 25-én, kedden 17:45-kor ünnepeljük a volt Julianeum, a jelenlegi Szent Margit templom megáldásának 71. évfordulóját szentmise keretében.

- Ministráláshoz és az új templom állandó takarításához önkéntesek jelentkezését továbbra is szeretettel várjuk!

- November 17-től, holnaptól lehet a 2015-ös évre szentmise intenciót kérni az irodában hivatali időben vagy az esti szentmisék után a sekrestyében, illetve a verandán.

- Előre értesítjük a Kedves Testvéreket, hogy „Templom születik” címmel asztali naptárt készítünk, a templomépítés egyes fázisainak fotóival, mely hamarosan megvásárolható lesz.

- Hálásan köszönjük mindazoknak, akik már befizették az idei egyházközségi hozzájárulásukat! Akik még nem tették meg, mielőbb szíveskedjenek rendezni, hogy a templomépítés befejezésének munkálatait ezzel is elő tudjuk mozdítani :-)
 
Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. május 24.
Húsvét 6. vasárnapja
Pénteken (május 31.) szentségimádási nap lesz templomunkban. Minden kedves Hívőt szeretettel hívunk és várunk!
Bővebben
2019. május 24.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán (május 29.) a 18:00 órai szentmise kivételesen itt, a plébániatemplomban lesz!
Bővebben
2019. május 24.
Evangélium
„Magasztaljanak, Isten, a népek, minden nemzet áldjon téged.” (Zsolt 66)
Bővebben