Évközi 32. vasárnap

2014. november 7.

- Az elmúlt hétvégén összesen 147.720 Ft-ot adományoztak a kedves Hívek, ebből az álló perselybe 15.230 Ft-ot és kettő 1.000 Ft-os Erzsébet utalványt a helyi Karitász céljaira, a rászorulók megsegítésére különítettünk el. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg!

- A következő vasárnap újra a templomépítés befejezésére gyűjtünk minden szentmisén. A 11 órakor kezdődő ünnepi szentmisét Pál Dávid Csaba testvér, pálos rendi szerzetes mutatja be.

- November 14-én, pénteken egész napos szentségimádásra hívjuk Testvéreinket a szokott rend szerint, melynek programját a hirdetőtáblán olvashatják. Egy-egy szentórára jelentkezni a sekrestyében kitett íven lehet.

- Egyházmegyénk főpásztorával és az illetékes hatóságokkal egyeztetve, arra az álláspontra jutottunk, hogy új templomunk felszentelésére csak a jövő év tavaszán kerül sor.

- Ministráláshoz és az új templom állandó takarításához önkéntesek jelentkezését várjuk. Jelentkezni lehet a plébánián irodai órák alatt.

- November 17-től lehet a 2015-ös évre szentmise intenciót kérni az irodában hivatali időben vagy az esti szentmisék után a sekrestyében, illetve a verandán.

- Előre értesítjük a Kedves Testvéreket, hogy „Templom születik” címmel asztali naptárt készítünk, a templomépítés egyes fázisainak fotóival, mely hamarosan megvásárolható lesz.
 
Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben