Évközi 22. vasárnap

2023. szeptember 1.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2023. szeptember 3.

- A gyermekek beiskolázásának támogatására 132.800 Ft-ot adományoztak a kedves Hívek. Isten fizesse meg az adakozók nagylelkűségét!

- Ma, 17 órakor imaórát tartunk a békéért.

- Jövő vasárnap, a 9:30 órai szentmisében Veni Sancte-t tartunk; az új tanév kezdetén a Szentlélek Úristent hívjuk segítségül. Akik elhozzák magukkal iskolatáskájukat és tanszereiket, a szentmise végén azok megáldást is elvégezzük. Szeretettel hívom a diákokat és családjaikat erre a szentmisére!

- Jövő vasárnap (szeptember 10.), 18 órakor, a soproni születésű Munkácsy Mihály-díjas grafikusművész, Hertay Mária Anna bibliai témájú (Sopron város tulajdonában lévő) képeiből állandó kiállítás nyílik plébániánk Hetény termében. A 2018-ban elhunyt művésznő készítette a templomunkban látható, Szűzanyát ábrázoló tűzzománc képet is. A kiállítás Gerencsér Veronika ny. tanárnő, a grafikus művésznő gyermekkori batárja „Hertay Mária Anna, a Lővérek szülötte” c. előadásával nyílik meg! Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

- Szeptember 16. (szombat), 16 órakor megkezdődik templomunkban a mocorgók szentmiséje. Szeretettel várjuk különösen is a kisgyermekes családokat!

- A Hetény teremben befizethető az egyházközségi hozzájárulás.



Vissza...

2024. május 3.
Húsvét 6. vasárnapja
Jövő vasárnap (május 12.), 18 órakor dr. Pápai Lajos püspök atya előadása lesz „Teremtés és természettudomány” címmel a plébánia Hetény termében. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk!
Bővebben
2024. május 3.
Templomunk liturgikus rendje
Május a Szűzanyának szentelt hónap. A májusi litániát imádkozzuk a szentmisék előtt ¼-ed órával.
Bővebben
2024. május 3.
Olvasmány
„Az Úr megmutatta üdvösségét a nemzetek színe előtt.” (Zsolt 97)
Bővebben