Évközi 21. vasárnap

2023. augusztus 25.

 

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2023. augusztus 27.

- Ma délután, 5 és 6 óra között imaórát tartunk a békéért.

- Kedden (augusztus 29.) 18 órakor kezdődik a bécsi úti Keresztelő Szent János templomban a búcsúi szentmise.

- Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. Csütörtökön és pénteken, 17 órától szentgyónási lehetőség lesz. A péntek esti szentmise előtt, 17 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével. A felnőtt bibliaórát a szentmise után tartjuk a Hetény teremben. Témánk: a Jelenések könyve. Szeretettel várom az érdeklődőket!

- Plébániánk Karitász Csoportja még a mai napon gyűjtést tart a gyermekek beiskolázásának támogatására. Az adományokat a hátul kihelyezett perselyben gyűjtjük.

- Szeptember 10-én (vasárnap), 18 órakor, a soproni születésű Munkácsy Mihály-díjas grafikusművész, Hertay Mária Anna bibliai témájú (Sopron város tulajdonában lévő) képeiből állandó kiállítás nyílik plébániánk Hetény termében. A 2018-ban elhunyt művésznő készítette a templomunkban látható, Szűzanyát ábrázoló tűzzománc képet is. A kiállítás Gerencsér Veronika ny. tanárnő, a grafikus művésznő gyermekkori batárja „Hertay Mária Anna, a Lővérek szülötte” c. előadásával nyílik meg! Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

- A Hetény teremben befizethető az egyházközségi hozzájárulás.

 



Vissza...

2024. május 3.
Húsvét 6. vasárnapja
Jövő vasárnap (május 12.), 18 órakor dr. Pápai Lajos püspök atya előadása lesz „Teremtés és természettudomány” címmel a plébánia Hetény termében. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk!
Bővebben
2024. május 3.
Templomunk liturgikus rendje
Május a Szűzanyának szentelt hónap. A májusi litániát imádkozzuk a szentmisék előtt ¼-ed órával.
Bővebben
2024. május 3.
Olvasmány
„Az Úr megmutatta üdvösségét a nemzetek színe előtt.” (Zsolt 97)
Bővebben