Évközi 30. vasárnap

2014. október 24.

- Az elmúlt vasárnap összesen 139.085 Ft-ot adományoztak a kedves Hívek, köszönjük felajánlásaikat!

- Ma a templomépítés befejezésére várjuk anyagi támogatásukat.

- Jelezzük Testvéreinknek, hogy a Villa sori Nepomuki Szent János kápolnában idén már csak a ma lesz 17 órás szentmise. Novembertől a Szent Margit templomban ünnepeljük a szentmisét ugyanebben az időpontban :-)

- November 1. szombat a Mindenszentek ünnepe: szentmisék vasárnapi miserend szerint, az 17 órás szentmise már a Szent Margit templomban lesz.

- November 2-án vasárnapon – Halottak napja – a reggel 8 órakor kezdődő szentmisét az egyházközségünk elhunyt híveiért ajánljuk fel. A nap részletes programja a liturgikus naptárban olvasható.

- Ministráláshoz és az új templom állandó takarításához önkéntesek jelentkezését várjuk. Jelentkezni lehet a plébánián irodai órák alatt.

- Ma kezdődik a téli időszámítás, a szentmisék rendje változatlan.

- Ajánljuk a kedves Híveknek a Duna TV-n Isten kezében c. műsorát, mely bemutatja az épülő templomunkat. Adásideje: november 01. szombat 7:22, ismétlése: november 03. hétfő 8:02. Adás után a www.mediaklikk.hu oldalon is megtekinthető.

- November közepétől lehet a 2015-ös évre szentmise intenciót kérni az irodában hivatali időben vagy az esti szentmisék után a sekrestyében, illetve a verandán.
 
Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. július 12.
Évközi 15. vasárnap
Plébániánk irodája július 19-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámát szíveskedjenek bizalommal hívni.
Bővebben
2019. július 12.
Templomunk liturgikus rendje
„Szeresd Uradat, Istenedet, teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes erődből és teljes elmédből, felebarátodat pedig, mint saját magadat.” (Lk 10, 27)
Bővebben
2019. július 12.
Evangélium
„Alázatosak, keressétek az Istent, és szívetek újra éled.” (Zsolt 68)
Bővebben