Évközi 30. vasárnap

2014. október 24.

- Az elmúlt vasárnap összesen 139.085 Ft-ot adományoztak a kedves Hívek, köszönjük felajánlásaikat!

- Ma a templomépítés befejezésére várjuk anyagi támogatásukat.

- Jelezzük Testvéreinknek, hogy a Villa sori Nepomuki Szent János kápolnában idén már csak a ma lesz 17 órás szentmise. Novembertől a Szent Margit templomban ünnepeljük a szentmisét ugyanebben az időpontban :-)

- November 1. szombat a Mindenszentek ünnepe: szentmisék vasárnapi miserend szerint, az 17 órás szentmise már a Szent Margit templomban lesz.

- November 2-án vasárnapon – Halottak napja – a reggel 8 órakor kezdődő szentmisét az egyházközségünk elhunyt híveiért ajánljuk fel. A nap részletes programja a liturgikus naptárban olvasható.

- Ministráláshoz és az új templom állandó takarításához önkéntesek jelentkezését várjuk. Jelentkezni lehet a plébánián irodai órák alatt.

- Ma kezdődik a téli időszámítás, a szentmisék rendje változatlan.

- Ajánljuk a kedves Híveknek a Duna TV-n Isten kezében c. műsorát, mely bemutatja az épülő templomunkat. Adásideje: november 01. szombat 7:22, ismétlése: november 03. hétfő 8:02. Adás után a www.mediaklikk.hu oldalon is megtekinthető.

- November közepétől lehet a 2015-ös évre szentmise intenciót kérni az irodában hivatali időben vagy az esti szentmisék után a sekrestyében, illetve a verandán.
 
Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2020. február 21.
Évközi 7. vasárnap
A héten hamvazószerdával megkezdődik a nagyböjt. Ez a kegyelmi idő a húsvét előtti negyven napos bűnbánati időszak. A böjti fegyelemről részletesebb írást a Harangszóban olvashatunk.
Bővebben
2020. február 21.
Templomunk liturgikus rendje
Hamvazószerda (február 26.) szigorú böjti nap.
Bővebben
2020. február 21.
Evangélium
„Irgalmas a mi Urunk, Istenünk: könyörületre hajlik szíve.” (Zsolt 102)
Bővebben