Nagyböjt 5. vasárnapja

2012. március 25.

- A múlt vasárnap adományait teljes egészében templombővítésünk céljára különítettük el, melynek összege 165.225 Ft volt. Hálás szívvel köszönjük bőkezű felajánlásaikat! Adományaikat csekken is eljuttathatják erre a célra. A csekkszelvény megtalálható a verandán és a sekrestyében szentmisék előtt és után, valamint az irodai órák alatt.

- A mai vasárnapon országos gyűjtés van a Szentföldi templomok és kegyhelyek javára.

- Akik szeretnék, hogy idős, vagy beteg hozzátartozójukat  István atya  még Húsvét előtt meglátogassa, kérjük jelezzék a sekrestyében!

- Március 26-án, hétfőn a plébánia irodája zárva tart. Megértésüket köszönjük!

- A jövő héten, első vasárnapi gyűjtésként helyi Karitász csoportunk céljaira, rászorulóink megsegítésére gyűjtünk, valamint hálásan fogadjuk adományaikat a Szent Sír virágaira, és a húsvéti díszítésre.

- Április 1-én Virágvasárnap, az év legszebb hetének kezdete. Részletek a jövő héten.

- Az „Élő KövekKeresztény Könyv– és Kegytárgybolt által szervezett nagyböjti könyvvásárra szeretettel várunk minden érdeklődőt, április 1-én, vasárnap. Részleteket a hirdetőtáblán olvashatunk.

- Szintén a következő vasárnapon, 18 órakor képviselőtestületi ülést tartunk. Minden képviselőtestületi tag megjelenésére számítunk!

- Április 14-én, szombaton, egész napos zarándoklatot szervezünk, Celldömölk – Veszprém –Magyarpolány – Sümeg templomainak, nevezetességeinek megtekintésével. Részvételi díj: 3.500.Ft/fő. Jelentkezni személyesen, az összeg befizetésével lehet irodai órákban, illetve a szentmisék után.

Vissza...

2024. március 22.
Virágvasárnap
A mai nappal megkezdődik a nagyhét, Urunk szenvedésének, halálának és dicsőséges feltámadásának ünneplése. Szeretettel hívom a kedves Híveket!
Bővebben
2024. március 22.
Templomunk liturgikus rendje
Vasárnaponként, 17 órakor imaórát tartunk a békéért. Kapcsolódjunk bele minél többen a közös imádságba, mert elengedhetetlen, hogy mielőbb béke legyen a népek és nemzetek között!
Bővebben
2024. március 22.
Olvasmány
„Istenem, Istenem, miért hagytál el engem?” (Zsolt 21)
Bővebben