Évközi 29. vasárnap

2014. október 17.

- Az elmúlt vasárnap összesen 77.470 Ft-ot adományoztak a kedves Hívek, köszönjük felajánlásaikat!

- Ma az országos gyűjtés keretében a missziók javára, jövő vasárnap pedig – ugyan most egy héttel később – a templomépítés befejezésére várjuk anyagi támogatásukat.

- Már előre jelezzük Testvéreinknek, hogy a Villa sori Nepomuki Szent János kápolnában idén már csak a jövő vasárnap, 26-án lesz 17 órás szentmise. Novembertől a Szent Margit templomban ünnepeljük a szentmisét ugyanebben az időpontban :-)

- Jövő csütörtökön, október 23-án Nemzeti ünnepünkön, valamint pénteken, 24-én a plébániai iroda zárva tart. Megértésüket köszönjük!

- Ministráláshoz és az új templom állandó takarításához önkéntesek jelentkezését várjuk. Jelentkezni lehet a plébánián irodai órák alatt.

- A jövő hétvégén ér véget a nyári időszámítás, október 26-án hajnali háromról kettőre kell visszaállítani az órákat. A szentmisék rendje változatlan.

- November közepétől lehet a 2015-ös évre szentmise intenciót kérni az irodában hivatali időben vagy az esti szentmisék után a sekrestyében, illetve a verandán.
 
Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. július 12.
Évközi 15. vasárnap
Plébániánk irodája július 19-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámát szíveskedjenek bizalommal hívni.
Bővebben
2019. július 12.
Templomunk liturgikus rendje
„Szeresd Uradat, Istenedet, teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes erődből és teljes elmédből, felebarátodat pedig, mint saját magadat.” (Lk 10, 27)
Bővebben
2019. július 12.
Evangélium
„Alázatosak, keressétek az Istent, és szívetek újra éled.” (Zsolt 68)
Bővebben