Évközi 29. vasárnap

2014. október 17.

- Az elmúlt vasárnap összesen 77.470 Ft-ot adományoztak a kedves Hívek, köszönjük felajánlásaikat!

- Ma az országos gyűjtés keretében a missziók javára, jövő vasárnap pedig – ugyan most egy héttel később – a templomépítés befejezésére várjuk anyagi támogatásukat.

- Már előre jelezzük Testvéreinknek, hogy a Villa sori Nepomuki Szent János kápolnában idén már csak a jövő vasárnap, 26-án lesz 17 órás szentmise. Novembertől a Szent Margit templomban ünnepeljük a szentmisét ugyanebben az időpontban :-)

- Jövő csütörtökön, október 23-án Nemzeti ünnepünkön, valamint pénteken, 24-én a plébániai iroda zárva tart. Megértésüket köszönjük!

- Ministráláshoz és az új templom állandó takarításához önkéntesek jelentkezését várjuk. Jelentkezni lehet a plébánián irodai órák alatt.

- A jövő hétvégén ér véget a nyári időszámítás, október 26-án hajnali háromról kettőre kell visszaállítani az órákat. A szentmisék rendje változatlan.

- November közepétől lehet a 2015-ös évre szentmise intenciót kérni az irodában hivatali időben vagy az esti szentmisék után a sekrestyében, illetve a verandán.
 
Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. április 20.
Húsvétvasárnap
Április 26-án, pénteken az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyug- vó testvéreinkért ajánljuk fel. A szent- mise után imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2019. április 20.
Templomunk liturgikus rendje
Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (április 27.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket!
Bővebben
2019. április 20.
Evangélium
„Ezt a napot az Úristen adta: örvendjünk és vigadjunk rajta.” (Zsolt 117)
Bővebben