Évközi 27. vasárnap

2014. október 3.

- Az elmúlt hétvégén 80.190 Ft-ot adományoztak a kedves Testvérek. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg!

- Október 10-én, pénteken egész napos szentségimádásra hívjuk Testvéreinket a szokott rend szerint, melynek programját a hirdetőtáblán olvashatják. Egy-egy szentórára jelentkezni a sekrestyében kitett íven lehet.

- Október 18-án, szombaton autóbuszos zarándoklatra indulunk a felvidéki Máriavölgybe és Sasvárra, Magyarok Nagyasszonya tiszteletére. Részvételi díj 4.800 Ft. Még lehet jelentkezni!

- Már most szeretettel invitáljuk a Híveket, hogy az új templom szentelése reményeink szerint 2014. november 23. vasárnap Krisztus Király ünnepén délután 3 órakor lesz!

- Október 8-án, szerdán 18 órakor Magyarok Nagyasszonya ünnepén szentmise keretében a Szent Orsolya templom üvegablakainak megáldása lesz, a legszentebb áldozatot az újmisés Kovács Gergő Vilmos mutatja be. A mi templomunkban ezen a napon nem lesz semmi lelki program. Csütörtöktől a szokott rend szerint várjuk a kedves Testvéreket!

- Október 9-én, csütörtökön a szentmise után 18:30-kor szeretettel hívjuk és várjuk az egyházközségi képviselő testület tagjait gyűlésre, megjelenésükre feltétlenül számítunk!

- A Keresztény Szüreti Bálra október 10-ig lehet jelentkezni. Szent Imre templom honlapján.

- Ministráláshoz és az új templom állandó takarításához önkéntesek jelentkezését várjuk. Jelentkezni lehet a plébánián irodai órák alatt.

- Szeretettel várjuk a kedves Testvéreket "társadalmi munka" folytatására jövő szombaton, 2014. október 11-én reggel 8-tól 12 óráig. Szükségünk lenne 1 fő kőművesre és 4 fő segéderőre. Kérjük, aki tud hozzon magával talicskát, lapátot! Segítségüket előre is köszönjük :-)

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. április 20.
Húsvétvasárnap
Április 26-án, pénteken az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyug- vó testvéreinkért ajánljuk fel. A szent- mise után imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2019. április 20.
Templomunk liturgikus rendje
Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (április 27.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket!
Bővebben
2019. április 20.
Evangélium
„Ezt a napot az Úristen adta: örvendjünk és vigadjunk rajta.” (Zsolt 117)
Bővebben