Húsvét 6. vasárnapja

2023. május 12.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2023. május 14.

- A szemináriumi gyűjtés alkalmával a kedves Hívek 51.200 Ft-ot adakoztak. Hálásan köszönjük felajánlásaikat!

- Májusban, a szentmisék előtt ¼-ed órával a májusi litániát imádkozzuk.

- Kedden (május 16.) lesz a Villa sori Nepomuki Szt. János kápolna búcsúünnepe. Az ünnepi szentmise a kápolnában 18 órakor kezdődik, melynek főcelebránsa és szónoka Szabó Bertalan OP atya lesz. A kápolnában aznap teljes búcsú nyerhető. A szentmise után szeretnénk vendégül látni a jelenlévőket, ezért szeretettel kérünk a kedves testvérektől süteményeket.

- Pénteken (május 19.), 19 órakor a Szegedi Tudományegyetem végzős hallgatói adnak komolyzenei hangversenyt a plébánia Hetény termében. A belépés díjtalan. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk!

- Szombaton (május 20.), 19 órakor a Scarbantiae Sonitus Női kar koncertje lesz templomunkban. A belépés díjtalan.

- Jövő vasárnap (május 21.) szintén elsőáldozás lesz templomunkban, a 11 órakor kezdődő szentmisében. Az elsőáldozókat 10:20 órára várjuk a plébánia Hetény teremébe. Imádkozzunk elsőáldozóinkért! Az elsőáldozók gyóntatása jövő szombaton, 9 órakor kezdődik itt, a templomban, utána az elsőáldozási próbát végezzük.

- Jövő vasárnap (május 21.), 16:30 órakor bérmálkozóink próbája lesz a soproni Szent Imre templomban. Kérem őket, hogy pontosan érkezzek, mert a próba után szentmise kezdődik a templomban!

- Az idei évben is fontos, hogy rendelkezzünk adónk egyházi 1+1%-áról. Abban az esetben is tegyék meg felajánlásukat, ha személyi jövedelemadója bizonyos kedvezmények miatt (pl. családi adókedvezmény) nulla forint, mert a „nullás” bevallás is számít. (A Magyar Katolikus Egyház technikai száma: 0011) Tisztelettel kérjük, adója második 1 %-ával támogassa Szent Margit Alapítványunkat (adószám: 19112941-1-08)! Köszönjük!

- A Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők és befizethető az egyházközségi hozzájárulás.



Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben