Évközi 26. vasárnap

2014. szeptember 26.

- Ma Szentírás vasárnapja van. Ezen az ünnepen különös tisztelettel vegyük kezünkbe a Bibliát, kiemelten is figyeljük és halljuk meg Isten élő, hívó szavát!

- Az elmúlt hétvégén 143.685 Ft-ot és 50 €-ot adományoztak a kedves Testvérek a templomépítés befejezésére. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg! Jövő vasárnap az állópersely bevételét a helyi Karitász céljaira különítjük el.

- Holnap este 6 órára az elsőáldozás, fél 7-re pedig a bérmálkozás előtt álló fiataljaink szüleit várjuk a plébániára! Minden gyermek részéről legalább az egyik szülő, gondviselő megjelenésére feltétlenül számítunk!

- A héten elsőpéntek, napközben látogatom a betegeket, időseket. Az esti szentmise előtt 1 órával gyónási lehetőség, valamint imaóra a Rózsafüzér Társulat vezetésével.

- Október a Rózsafüzér hónapja. Minden esti szentmise előtt imádkozunk rózsafüzért, amelyre szeretettel várjuk a fiatalabb korosztályt is :-)

- Október 18-án, szombaton autóbuszos zarándoklatra indulunk a felvidéki Máriavölgybe és Sasvárra, Magyarok Nagyasszonya tiszteletére. Részvételi díj 4.800 Ft, mely tartalmazza a biztosítást is. Jelentkezés a plébánián irodai órák alatt vagy szentmisék után.

- Szeretettel várjuk a kedves Testvéreket "társadalmi munkára" a Szent Margit Plébániára (gyülekező a haranglábnál) jövő szombaton, 2014. október 4-én reggel 8-tól 12 óráig. Szükségünk lenne 1 fő kőművesre és 6 fő segéderőre. Kérjük, aki tud hozzon magával talicskát, lapátot és betonvágót! Segítségüket előre is köszönjük :-)

- A Szent Mihály-templom búcsúja folytatódik október 1-jén szerdán 18 órakor ünnepi szentmisével, a legszentebb áldozatot Dr. Pápai Lajos megyéspüspök mutatja be.

- A Domonkos templom búcsúja október 4-én és 5-én lesz a Rózsafüzér Királynője tiszteletére.

- A Keresztény Szüreti Bálra invitálunk minden érdeklődőt, mely október 18-án lesz.

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével támogatják a templomépítés munkálatait!

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben