Évközi 26. vasárnap

2014. szeptember 26.

- Ma Szentírás vasárnapja van. Ezen az ünnepen különös tisztelettel vegyük kezünkbe a Bibliát, kiemelten is figyeljük és halljuk meg Isten élő, hívó szavát!

- Az elmúlt hétvégén 143.685 Ft-ot és 50 €-ot adományoztak a kedves Testvérek a templomépítés befejezésére. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg! Jövő vasárnap az állópersely bevételét a helyi Karitász céljaira különítjük el.

- Holnap este 6 órára az elsőáldozás, fél 7-re pedig a bérmálkozás előtt álló fiataljaink szüleit várjuk a plébániára! Minden gyermek részéről legalább az egyik szülő, gondviselő megjelenésére feltétlenül számítunk!

- A héten elsőpéntek, napközben látogatom a betegeket, időseket. Az esti szentmise előtt 1 órával gyónási lehetőség, valamint imaóra a Rózsafüzér Társulat vezetésével.

- Október a Rózsafüzér hónapja. Minden esti szentmise előtt imádkozunk rózsafüzért, amelyre szeretettel várjuk a fiatalabb korosztályt is :-)

- Október 18-án, szombaton autóbuszos zarándoklatra indulunk a felvidéki Máriavölgybe és Sasvárra, Magyarok Nagyasszonya tiszteletére. Részvételi díj 4.800 Ft, mely tartalmazza a biztosítást is. Jelentkezés a plébánián irodai órák alatt vagy szentmisék után.

- Szeretettel várjuk a kedves Testvéreket "társadalmi munkára" a Szent Margit Plébániára (gyülekező a haranglábnál) jövő szombaton, 2014. október 4-én reggel 8-tól 12 óráig. Szükségünk lenne 1 fő kőművesre és 6 fő segéderőre. Kérjük, aki tud hozzon magával talicskát, lapátot és betonvágót! Segítségüket előre is köszönjük :-)

- A Szent Mihály-templom búcsúja folytatódik október 1-jén szerdán 18 órakor ünnepi szentmisével, a legszentebb áldozatot Dr. Pápai Lajos megyéspüspök mutatja be.

- A Domonkos templom búcsúja október 4-én és 5-én lesz a Rózsafüzér Királynője tiszteletére.

- A Keresztény Szüreti Bálra invitálunk minden érdeklődőt, mely október 18-án lesz.

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével támogatják a templomépítés munkálatait!

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. április 20.
Húsvétvasárnap
Április 26-án, pénteken az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyug- vó testvéreinkért ajánljuk fel. A szent- mise után imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2019. április 20.
Templomunk liturgikus rendje
Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (április 27.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket!
Bővebben
2019. április 20.
Evangélium
„Ezt a napot az Úristen adta: örvendjünk és vigadjunk rajta.” (Zsolt 117)
Bővebben