Évközi 25. vasárnap

2014. szeptember 19.

- Az elmúlt hétvégén 90.465 Ft-ot és 10 €-ot adományoztak a kedves Testvérek. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg! Ma „templomépítő” vasárnap az új templomunk építésének befejezéséhez adakozhatnak a kedves Hívek. A 11 órás szentmisét Kovács Pál újkéri plébános mutatja be.

- Szeptember 29-én, hétfőn este 6 órára az elsőáldozás, fél 7-re pedig a bérmálkozás előtt álló fiataljaink szüleit várjuk a plébániára! Minden gyermek részéről legalább az egyik szülő, gondviselő megjelenésére feltétlenül számítunk!

- Október 5-én vasárnap 11 órakor a legszentebb áldozatot Böjte Csaba testvér, dévai árvák atyja mutatja be.

- Október 18-án, szombaton autóbuszos zarándoklatra indulunk Máriavölgybe és Sasvárra, Magyarok Nagyasszonya tiszteletére. Részvételi díj 4.800 Ft, mely tartalmazza a biztosítást is. Jelentkezés a plébánián irodai órák alatt vagy szentmisék után.

- A Szent Mihály-templom búcsúja szeptember 28-án vasárnap fél 10-kor kezdődik, az ünnepi szentmisét az aranymisés Dr. Korzenszky Richárd tihanyi bencés perjel mutatja be.

- A Keresztény Szüreti Bálra invitálunk minden érdeklődőt, mely október 18-án lesz a Solo Restaurant-ban. Asztalfoglalás és vacsorarendelés: Nándorhegyi Szabolcs: 20/5355819 vagy a www.szentimre.sopron.hu oldalon. Részleteket a hirdetőtáblán olvashatnak.

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével támogatják a templomépítés munkálatait!

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben