Szent Kereszt felmagasztalása

2014. szeptember 11.

- Az elmúlt hétvégén 136.870 Ft-ot adományoztak a kedves Testvérek, ebből az álló perselybe 19.350 Ft-ot és egy 1.000 Ft-os Erzsébet utalványt a helyi Karitász céljaira, a rászorulók megsegítésére különítettünk el. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg! Jövő héten „templomépítő” vasárnap az új templomunk építésének befejezéséhez adakozhatnak a kedves Hívek.

- A plébániai külön hittan holnaptól, hétfőnként délután 15:30-tól kezdődik. A többi plébániai csoport is szeptember közepétől indul és várja nyitott szívvel új érdeklődők jelentkezését :-)

- Hittanos gyermekeink tanév eleji közös szentgyónási alkalma szeptember 18-án, csütörtökön lesz a Hunyadi iskolában, a hittanórák keretében. A többi diák és felnőtt rendelkezésére is készséggel állunk a hétköznapi szentmisék előtt vagy után, s ezen kívül előre megbeszélt időpontban is.

- Az iskolában már kiosztottuk a misenaplókat. Természetesen itt, a plébánián is igény szerint átvehetők. Kérjük a szülőket és nagyszülőket, jöjjenek ők is gyermekeikkel együtt a templomba, vasárnaponként hűségesen! Külön szeretettel ajánljuk a kisgyermekes családoknak a szombat 4 órakor kezdődő mocorgók, valamint a nagyobbaknak, iskolásoknak a vasárnap fél 10-es diákmisét!

- Szeptember 18-án, csütörtökön a szentmise után 18:30-kor szeretettel hívjuk és várjuk az egyházközségi képviselő testület tagjait gyűlésre, megjelenésükre feltétlenül számítunk!

- Szeretettel várjuk a kedves Testvéreket "társadalmi munkára" a Szent Margit Plébániára (gyülekező a haranglábnál) jövő szombaton, 2014. szeptember 20-án reggel 8-tól 12 óráig. Szükségünk lenne 2 fő kőművesre és 6 fő segéderőre. Kérjük, aki tud hozzon magával talicskát, lapátot és ásót! Segítségüket előre is köszönjük :-)
- A Keresztény Szüreti Bálra invitálunk minden érdeklődőt, mely október 18-án lesz a Solo Restaurant-ban, Mediterranoban. Részleteket a hirdetőtáblán olvashatnak.

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével támogatják a templomépítés munkálatait!

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. július 12.
Évközi 15. vasárnap
Plébániánk irodája július 19-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámát szíveskedjenek bizalommal hívni.
Bővebben
2019. július 12.
Templomunk liturgikus rendje
„Szeresd Uradat, Istenedet, teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes erődből és teljes elmédből, felebarátodat pedig, mint saját magadat.” (Lk 10, 27)
Bővebben
2019. július 12.
Evangélium
„Alázatosak, keressétek az Istent, és szívetek újra éled.” (Zsolt 68)
Bővebben