Évközi 23. vasárnap

2014. szeptember 5.

- Az elmúlt hétvégén templomunkban 58.050 Ft-ot és 1.500 €-t adományoztak a kedves Testvérek. Augusztus 15-én a kópházi Kegytemplom búcsúnapján 151.500 Ft-tot, a múlt vasárnap, augusztus 31-én a Bencés templomban pedig 42.870 Ft-ot ajánlottak fel a kedves Hívek az új templomunk építésének befejezéséhez. Hálásan köszönjük! Ma az állópersely bevételét a helyi Karitász céljaira, a rászorulók megsegítésére különítjük el.

- Szeptember 12-én, pénteken Szűz Mária Szent nevének ünnepén egész napos szentségimádásra hívjuk Testvéreinket a szokott rend szerint, melynek programját a hirdetőtáblán olvashatják. Egy-egy szentórára jelentkezni a sekrestyében kitett íven lehet.

- Holnaptól Kisboldogasszony ünnepétől hétfőnként reggel 7 órakor ismét lesznek szentmisék templomunkban.

- A plébániai külön hittan szeptember 15-én, hétfőn délután kezdődik. Várjuk a szülők és gyermekeik jelentkezését a plébánián irodai órák alatt. A többi plébániai csoport is szeptember közepétől indul és várja nyitott szívvel új érdeklődők jelentkezését :-)

- Minden kedves Testvérünknek szeretném megköszönni nagylelkűségét, önzetlen segítségét, mellyel lehetővé tették templomunk felépülését. Hálás szívvel fogadjuk továbbiakban is támogatásukat az építkezés teljes befejezéséhez illetve a templom környékének szebbé tételéhez!

- A múlt szombaton, augusztus 30-án elkezdődtek a „társadalmi munkák” új templomunk körül. Köszönetet szeretnénk mondani a Szent Margit Plébánia nevében a lelkes résztvevőknek, akik az esős idő ellenére is örömmel vállaltak szerepet a munkában. Hálával tartozunk a Szent Imre Plébániáról érkező testvéreinknek, valamint a sok fiatalnak és a régebb óta fiataloknak is! A munkák folytatásával kapcsolatosan hamarosan tájékoztatást adunk. Isten fizesse meg valamennyiüknek!

- Szeptember 12-én, pénteken és 15-én, hétfőn a plébániai iroda zárva tart szerdától a szokott rend szerint ismét örömmel várjuk a kedves Testvéreket!

A tanévkezdés napjaiban nagy szeretettel foglaljuk imáinkba a diákokat, tanárokat és a szülőket egyaránt!


Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben