Évközi 22. vasárnap

2014. augusztus 29.

- Az elmúlt hétvégi gyűjtés 110.075 Ft volt, melyből 41.155 Ft-ot az új templom építésének befejezéséhez adományoztak a kedves Hívek. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg! Jövő vasárnap az állópersely bevételét a helyi Karitász céljaira, a rászorulók megsegítésére különítjük el.

- Ma a Bencés templomba megyünk bemutatni az új templomunkat, a „vendégmise-sorozat” keretében.

- Szeptember 5-én elsőpénteken látogatom a betegeket. Az esti szentmise előtt egy órával gyónási lehetőség, valamint a Rózsafüzér Társulat imaórája lesz.

- Az iskolás diákjaink számára szeptember 7-én, vasárnap lesz a Veni Sancte a fél 10-es szentmise keretében. Hívjuk együtt a Szentlelket az új tanévre!

- Szeptember 8-ától Kisboldogasszony ünnepétől hétfőnként reggel 7 órakor ismét lesznek szentmisék templomunkban.

- A plébániai külön hittan szeptember 15-én, hétfőn délután kezdődik. Várjuk a szülők és gyermekeik jelentkezését a plébánián irodai órák alatt. A többi plébániai csoport is szeptember közepétől indul és várja nyitott szívvel új érdeklődők jelentkezését :-)

- Minden kedves Testvérünknek szeretném megköszönni nagylelkűségüket, önzetlen segítségüket, mellyel lehetővé tették templomunk felépülését. Hálás szívvel fogadjuk továbbiakban is támogatásukat az építkezés teljes befejezéséhez illetve a templom környékének szebbé tételéhez!
 
A tanévkezdés napjaiban nagy szeretettel foglaljuk imáinkba a diákokat, tanárokat és a szülőket egyaránt!


Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben