Évközi 21. vasárnap

2014. augusztus 22.

- Az elmúlt hétvégi gyűjtés eredménye templomunkban 212.300 Ft és 100 € volt, melyet teljes egészében az új templom építésének befejezésére fordítunk. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg!

- Augusztus 10-én a Szent Mihály Templomban 350.950 Ft-ot adományoztak a kedves Testvérek, augusztus 31-én pedig a Bencés templomba megyünk bemutatni az új templomunkat, a „vendégmise-sorozat” keretében.

- A héten csak csütörtökön lesz hétköznap esti szentmise templomunkban. Péntek este 18 órakor a Bécsi úti Keresztelő Szent János kápolnában mutatják be a legszentebb áldozatot. A hétvégén, szombat-vasárnap a szokott rend szerint várjuk a szentmisékre a kedves Híveket :-)

- Szeretettel várjuk a kedves Testvéreket "társadalmi munkára" a Szent Margit Plébániára (gyülekező a haranglábnál) 2014. augusztus 30-án reggel 8-tól 12 óráig a következő feladatokra: a régi épület lábazatának alapozása és festése meglévő anyagból, a régi kerítés bontása, a beton törmelék konténerbe szállítása, a kövek összerakása, új kerítés készítése. Kérjük, aki tud hozzon magával ásót és lapátot!

- Nyár végéig meghosszabbítottuk a tégla adomány lehetőségét templomunk építéséhez: minden 100.000 Ft feletti adomány esetén köszönetünk jeléül az adakozó neve felkerül az új templom bejárata melletti támogatók falára. Társas vállalkozások részére igazolást tudunk adni a tégla és egyéb adományok befizetéséről, ha igénylik. Részleteket a plébánia irodájában kaphatnak!
 
Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. április 20.
Húsvétvasárnap
Április 26-án, pénteken az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyug- vó testvéreinkért ajánljuk fel. A szent- mise után imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2019. április 20.
Templomunk liturgikus rendje
Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (április 27.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket!
Bővebben
2019. április 20.
Evangélium
„Ezt a napot az Úristen adta: örvendjünk és vigadjunk rajta.” (Zsolt 117)
Bővebben