Évközi 21. vasárnap

2014. augusztus 22.

- Az elmúlt hétvégi gyűjtés eredménye templomunkban 212.300 Ft és 100 € volt, melyet teljes egészében az új templom építésének befejezésére fordítunk. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg!

- Augusztus 10-én a Szent Mihály Templomban 350.950 Ft-ot adományoztak a kedves Testvérek, augusztus 31-én pedig a Bencés templomba megyünk bemutatni az új templomunkat, a „vendégmise-sorozat” keretében.

- A héten csak csütörtökön lesz hétköznap esti szentmise templomunkban. Péntek este 18 órakor a Bécsi úti Keresztelő Szent János kápolnában mutatják be a legszentebb áldozatot. A hétvégén, szombat-vasárnap a szokott rend szerint várjuk a szentmisékre a kedves Híveket :-)

- Szeretettel várjuk a kedves Testvéreket "társadalmi munkára" a Szent Margit Plébániára (gyülekező a haranglábnál) 2014. augusztus 30-án reggel 8-tól 12 óráig a következő feladatokra: a régi épület lábazatának alapozása és festése meglévő anyagból, a régi kerítés bontása, a beton törmelék konténerbe szállítása, a kövek összerakása, új kerítés készítése. Kérjük, aki tud hozzon magával ásót és lapátot!

- Nyár végéig meghosszabbítottuk a tégla adomány lehetőségét templomunk építéséhez: minden 100.000 Ft feletti adomány esetén köszönetünk jeléül az adakozó neve felkerül az új templom bejárata melletti támogatók falára. Társas vállalkozások részére igazolást tudunk adni a tégla és egyéb adományok befizetéséről, ha igénylik. Részleteket a plébánia irodájában kaphatnak!
 
Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. július 12.
Évközi 15. vasárnap
Plébániánk irodája július 19-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámát szíveskedjenek bizalommal hívni.
Bővebben
2019. július 12.
Templomunk liturgikus rendje
„Szeresd Uradat, Istenedet, teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes erődből és teljes elmédből, felebarátodat pedig, mint saját magadat.” (Lk 10, 27)
Bővebben
2019. július 12.
Evangélium
„Alázatosak, keressétek az Istent, és szívetek újra éled.” (Zsolt 68)
Bővebben